FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Χρυσός» βαθμός παραμονής στη Λιβαδειά!

Για την 23η αγωνιστική της SuperLeague ο Λεβαδειακός υποδέχθηκε τον ΠΑΣ Λαμία, στο Δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς.

Έναν πολύ σημαντικό βαθμό πήρε η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία, στον εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό για την 23η αγωνιστική της SuperLeague. Πολύ κακό το παιχνίδι στη Λιβαδειά με τις δύο ομάδες να κάνουν ρεσιτάλ λαθών.

Στο 1-1 έμεινε η Λαμία στη Λιβαδειά ενάντια στην τοπική ομάδα. Το σκορ άνοιξε ο Αντιλέχου ενώ η απάντηση για τον ΠΑΣ ήρθε σχεδόν αμέσως με τον Πίτι να εκτελεί το φάουλ και να ισοφαρίζει το σκορ.

Το ματς:

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τη Λαμία να προσπαθεί να κρατήσει τη μπάλα και κυρίως με τον Μπερτόλιο από τα αριστερά προσπαθούσε να απειλήσει.

Πρώτη καλή φάση για τον Λεβαδειακό στο 5΄όταν ο Νανγκίς από τα δεξιά έκανε τη σέντρα σουτ, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 8΄ο Μπερτόλιο εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, ο Καραμάνος έκανε την ανάποδη κεφαλιά αλλά ο Μπάγιτς είδε τη μπάλα να περνάει δίπλα από το κάθετο δοκάρι του τέρματός του.

Στα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα δεν είδαμε τίποτα το ιδιαίτερο, καθώς υπήρχαν αρκετά λάθη στον άξονα των δύο ομάδων, κάτι που δεν επέτρεπε να δημιουργήσουν φάσεις.

Ο Μπαράλες επέστρεψε στη βασική ενδεκάδα του ΠΑΣ και ήταν και πάλι κυρίαρχος στις εναέριες μονομαχίες, όμως δύσκολα έφτανε η μπάλα σε αυτόν, μιας και ο Καραγεωργίου είχε βάλει δύο ποδοσφαιριστές να μαρκάρουν τον Αργεντινό σέντερ φορ.

Στο 26΄καλή σέντρα του Καραμάνου από τα δεξιά, ο Μπαράλες πήδηξε πιο ψηλά απ΄όλους αλλά ο Ζησόπουλος απομάκρυνε.

Στο 32΄σουτ του Μπερτόλιο, ο Μπαράλες έβαλε το πόδι με την μπάλα να χτυπά στο πόδι του Ρεκχιασβίλι και μετά στο χέρι του με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Μπερτόλιο έβγαλε με κάθετη πάσα τον Καραμάνο τετ α τετ με τον Μπάγιτς, ο Έλληνας σέντερ φορ πλάσαρε αλλά λίγο πριν φύγει η μπάλα για τα δίχτυα του Σέρβου τερματοφύλακα, ο Ντιόγκο έβαλε το πόδι του και έσωσε την ομάδα του.

Δύο λεπτά αργότερα όμως και μετά από φάση διαρκείας ο Αντιλέχου έκανε τρομερό σουτ μέσα από την περιοχή στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα του Σαράνοφ, για το 1-0…

Όμως η απάντηση για τον ΠΑΣ στο γκολ του Αντιλέχου ήταν άμεση. Ο Μπερτόλιο κέρδισε φάουλ από τον Ζησόπουλο λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή του Μπάγιτς, ο Πίτι ανέλαβε την εκτέλεση, σούταρε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Σέρβου τερματοφύλακα αφού πρώτα βρήκε στο κεφάλι του Αντιλέχου.

Άμεση απάντηση για τον ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος δείχνει σε ένα ακόμη παιχνίδι χαρακτήρα, μεγάλης ομάδας.

Το 1-1 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, με τις δύο ομάδες να έχουν από μία καλή φάση και από ένα γκολ.

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ 45ΛΕΠΤΟ

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να κάνουν αρκετές λάθος μεταβιβάσεις, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις.

Πρώτη καλή τελική ήρθε στο 54΄όταν ο Σκόνδρας έγινε κάτοχος της μπάλας εκτός της περιοχής, ζύγισε το πόδι του και εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ όμως δεν σημάδεψε σωστά με την μπάλα να περνάει εκτός.

Στο 63΄ο Λεβαδειακός κέρδισε δύο απανωτά κόρνερ, το πρώτο πέρασε ανεκμετάλλευτο ενώ στο δεύτερο ο Ρεκιασβίλι έγινε κάτοχος της μπάλας και με ένα μονοκόμματο σουτ έστειλε τη μπάλα στα χέρια του Σαράνοφ.

Η επόμενη φάση ήταν στο 80΄όταν ο Μπερτόλιο άλλαξε ωραία τη μπάλα στα δεξιά προς τον Μπεχαράνο, αυτός προχώρησε, πάτησε περιοχή έβγαλε την κάθετη πάσα στον Πίτι αλλά λίγο πριν πλασάρει ο Ισπανός οι αμυντικοί του Λεβαδειακού διώχνουν τη μπάλα.

Το παιχνίδι ήταν απλά ένα μεγάλο φιάσκο, μιας και καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορούσε να απειλήσει. Πολλές λάθος μεταβιβάσεις, πάσες και σέντρες στο πουθενά, κάτι όμως που βόλευε τον ΠΑΣ Λαμία, καθώς ο ένας βαθμός ήταν άκρως σημαντικός.

Το 1-1 έμεινε έως το τέλος του αγώνα, η Λαμία πήρε έναν πολύ σημαντικό βαθμό και τώρα θα υποδεχθεί την ερχόμενη Κυριακή τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα ματς φωτιά, καθώς αν κερδίσει η ομάδα του Χάβου εξασφαλίζει επί της ουσίας την παραμονή της στην κατηγορία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λεβαδειακός (Νίκος Καραγεωργίου): Μπάγιτς, Νανγκίς, Κονέ, Μαρκόφσκι, Ζησόπουλος, Μέλεγκ, Καραχάλιος, Ρεκβιασβίλι, Τσαμπούρης, Ντιόγκο, Αντιλέχου.

Αναπληρωτικοί: Μπαλούρου, Άνγκουα, Παντελιάδης, Στανόγεβιτς, Σαβατογκό, Μητρόπουλος, Ιωαννίδης.

ΠΑΣ Λαμία(Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Αντέτζο, Μπεχαράνο, Πλιάτσικας, Πίτι, Μπλάζιτς, Μπερτόλιο, Μπαράλες, Καράμανος, Σκόνδρας, Βάντερσον.

Αναπληρωματικοί: Μελίσσας, Καρυπίδης, Τομάς, Επστάιν, Τσούκαλος, Μπουλούλης, Βασιλαντωνόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button