Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Το επίσημο «αντίο» του Κόντε στην Τσέλσι!

Δείτε τι είπε ο Αντόνιο Κόντε στο «αντίο» στους παίκτες και γενικά όλη την ομάδα της Τσέλσι.

Παρά το ότι ο Αγγλικός σύλλογος δεν έβγαλε καν ανακοίνωση για την απόλυση του, ο Αντόνιο Κόντε είπε… αντίο στην Τσέλσι με την οποία μέσα σε δύο χρόνια πήρε ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους μου στην Τσέλσι, για την σκληρή δουλειά και την υποστήριξη, αυτά τα δύο χρόνια που μας βοήθησαν να κερδίσουμε την Πρέμιερ Λιγκ και το Κύπελλο Αγγλίας μαζί.

Στους παίκτες, που το ταλέντο τους και η αφοσίωσή τους ήταν τόσο σημαντικό για την επιτυχία μας, του ευχαριστώ για όλα. Ήταν ευχαρίστηση να δουλεύω μαζί τους κάθε μέρα.

Στο τεχνικό μου επιτελείο, που πάντα δούλευε πολύ σκληρά πρέπει να πω ευχαριστώ και κάνανε καλή δουλειά με επαγγελματισμό και αφοσίωση.

Ευχαριστήθηκα την Αγγλία και το Λονδίνο πάρα πολύ, θέλω να ευχαριστήσω επίσης και τους φιλάθλους της Τσέλσι που ήταν καταπληκτικοί προς εμένα και την οικογένειά μου. Ήταν φανταστικό για εμένα που μπορούσα να μοιραστώ μαζί τους τα συναισθήματα και το πάθος μου, σε αυτές τις δύο αξέχαστες σεζόν με τους οπαδούς της Τσέλσι, πάντα θα είναι μέσα στην καρδιά μου. Ελπίζω η Τσέλσι να συνεχίσει να τα πηγαίνει καλά και εύχομαι σε όλους τα καλύτερα για τη νέα σεζόν».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button