Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Φορτούνης: Το σενάριο για Γαλατά και οι φήμες για την Αλ Φατέχ του Δώνη

Μπαράζ δημοσιευμάτων στην Τουρκία για το μέλλον του Κώστα Φορτούνη, ο οποίος δεν υπολογίζεται στον Ολυμπιακό από τον Πέδρο Μαρτίνς. #slgr #olympiacosfc #Φορτούνης #slgrinterwetten #transfernews #season2022_2023

Μπαράζ δημοσιευμάτων στην Τουρκία για το μέλλον του Κώστα Φορτούνη, ο οποίος δεν υπολογίζεται στον Ολυμπιακό από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Κατ’ αρχήν βάσει των όσων αναφέρονται στα σημερινά (29/6) ρεπορτάζ, οι επαφές του παίκτη με τη Γαλατάσαραϊ είναι προχωρημένες. Δεν έχουν μείνει, δηλαδή, στην εκδήλωση ενδιαφέροντος. Η «Τσιμ Μπομ Μπομ» έχει κάνει πρόταση με συγκεκριμένα οικονομικά μεγέθη.

Λέγεται και γράφεται, λοιπόν, πως η «Γαλατά» προσφέρει στον ποδοσφαιριστή συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024 με αποδοχές περίπου 1,4 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Και όπως τουλάχιστον αναφέρουν οι γείτονες, «οι επαφές είναι σε καλό level, μόλις βρεθεί η «χρυσή τομή» με τον παίκτη, θα γίνει συγκεκριμένη πρόταση στον Ολυμπιακό που δύσκολα θα αρνηθεί».

Και πάμε τώρα στις φήμες περί Δώνη. Οι Τούρκοι αναφέρουν πως ο παίκτης απασχολεί την Αλ Φατέχ που εργάζεται ο Έλληνας προπονητής που θυμίζουμε θέλει και τον Βέλεθ από τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο οι Τούρκοι υποστηρίζουν πως ο Δώνης το διέψευσε υποστηρίζοντας πως ο έμπειρος τεχνικός τονίζει ότι δεν σκέφτηκε να αντικαταστήσει τον Κουέβα, ο οποίος παίζει στην ίδια θέση και ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας.

Μετά απ’ όλα αυτά πού θα καταλήξει ο Φορτούνης; Θα φανεί τις επόμενες μέρες…

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button