FeaturedΓνώμεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Είναι ο Μπερτόλιο το «μπάμ» του καλοκαιριού;

Εχθές ο ΠΑΣ Λαμία πραγματοποιήσε ίσως την μεγαλύτερη μεταγραφή του στην σύγχρονη ιστορία του. Είναι όμως η μεταγραφή του Μπερτόλιο το «μπάμ» του καλοκαιριού;

Αν και στο τέλος της περσινής σεζόν τα δεδομένα για τον ΠΑΣ Λαμία έδειχναν πως θα ακολουθηθεί μία συντηριτική πολιτική και πως η ομάδα δεν θα σπαταλήσει χρήματα… όλα αυτά άλλαξαν μέσα στο καλοκαίρι.

Η Λαμία όχι μόνο ενισχύθηκε αλλά πραγματοποίησε καλύτερες μεταγραφές απ’ότι είχε κάνει πέρυσι που κατάφερε και έμεινε στην κατηγορία.

Η παραμονή Ασίγκμπα, η ανανέωση με Μπλάζιτς αλλά και οι μεταγραφές των Χερόνιμο Μπαράλες και Φακούντο Μπερτόλιο δείχνουν ότι ο ΠΑΣ δεν πάει φέτος στο πρωτάθλημα της SuperLeague απλά για να παίξει… αλλά για να πρωταγωνιστήσει.

Κακά τα ψέματα, η μεγαλύτερη έως τώρα μεταγραφή της ομάδας έγινε εχθές όπου η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπερτόλιο.

Ο Αργεντινός, ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα μεταξύ άλλων και της Ντιναμό Κιέβου και του ΑΠΟΕΛ φέτος θα φορά τα «κυανόλευκα» βοηθώντας την ομάδα του Τεννέ στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Βέβαια, η μετακίνηση του Μπερτόλιο στον ΠΑΣ Λαμία δεν αποτελεί μόνο για την ομάδα της Φθιώτιδας μεγάλη μεταγραφή αλλά γενικά για την SuperLeague. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος πριν μερικά χρόνια κόστιζε κάπου στα 6 εκατομμύρια ευρώ, είχε ακουστεί και για τον Ολυμπιακό ενώ ομάδες πρωταγωνιστές όπως ο ΑΠΟΕΛ τον εμπιστεύθηκαν για χρόνια και αμφότεροι πέτυχαν.

Έτσι, κοιτώντας και τις μέχρι τώρα μεταγραφές που έχουν γίνει στη SuperLeague και γνωρίζοντας μάλιστα τα δεδομένα της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως ο Φακούντο Μπερτόλιο είναι μέχρι στιγμής ένα από τα «μπάμ» του καλοκαιριού.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button