FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Καραγκούνης: «Να έχουμε τον κόσμο της Λαμίας στο πλευρό μας»

Το πόσο σημαντικό να βρίσκεται ο κόσμος του ΠΑΣ Λαμία στο πλευρό της ομάδας σε κάθε αγώνα, τόνισε σε δηλώσεις του ο μεσοεπιθετικός, Θανάσης Καραγκούνης.

Ο Λαμιώτης ποδοσφαιριστής μιλώντας στην κάμερα του Star Κεντρικής Ελλάδος, αρχικά δήλωσε για ακόμη μία φορά το πόσο χαρούμενος είναι που επέστρεψε στην Ελλάδα και στη Λαμία, σχολίασε το φετινό πρωτάθλημα, το κλίμα της ομάδας και γενικά τις σχέσεις του με τους νέους του συμπαίκτες αλλά και έδωσε και το μήνυμά του προς τον κόσμο της ομάδας.

«Περνάω πολύ όμορφα μπορώ να πω. Είναι σαν να γύρισα σπίτι μου, σε μία ομάδα που μπροεί να είναι η μεγαλύτερη της Στερεάς αλλά δεν είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ ποτέ. Από την μεριά μου θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου, να έχουμε υγεία όλα τα παιδιά και να κάνουμε μία πολύ όμορφη χρονιά.»

Για το περίεργο πρωτάθλημα που πλησιάζει:

«Ακόμη δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για τις ομάδες, αλλά όπως είδαμε και από τις ομάδες από τις οποίες ανέβηκαν είναι ιστορικά σωματεία με πολύ κόσμο. Όλοι περιμένουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα για αυτό και εμείς δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να έχουμε μία πολύ καλή προετοιμασία. Να κάνουμε μία πολύ καλή δουλειά, έτσι ώστε να βγουν τα αποτελέσματα μέσα στη χρονιά.»

Το κλίμα της ομάδας:

«Μετά από κάποια χρόνια αρχίζω και μιλάω τη γλώσσα μου, κάτι το οποίο είναι πολύ ευχάριστο. Τα περισσότερα παιδιά τα ήξερα, οπότε δεν ήταν δύσκολο να εγκλιματιστώ σε αυτό. Έχουμε πάρει κάποιους πολύ καλούς παίκτες με εμπειρία και το κλίμα αυτή την στιγμή μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε ως οικογενειακό και ελπίζω αυτό να βγει και σαν χημεία μέσα στο γήπεδο.»

Το μήνυμα στους φιλάθλους της Λαμίας:

«Το μήνυμα που θα μπορούσα να δώσω είναι πως ελπίζω να τον έχουμε στο πλευρό μας, σε κάθε παιχνίδι και εμείς θα δώσουμε πραγματικά ότι καλύτερο μπορούμε, έτσι ώστε να φτάσουμε την ομάδα όσο ψηλά γίνεται».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button