ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα: Η προϊστορία των καλοκαιρινών φιλικών!

Υπάρχει προϊστορία ανάμεσα στον ΠΑΣ Λαμία και τον ΠΑΣ Γιάννινα όσο αφορά τα καλοκαιρινά φιλικά προετοιμασίας.

Αύριο στις 17:15 ο ΠΑΣ Λαμία θα δώσει το πρώτο του φιλικό παιχνίδι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του στο Καρπενήσι.

Έτσι, αύριο 20/7 θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος ήδη έχει δώσει ένα φιλικό παιχνίδι, στο Β΄γήπεδο του ΔΑΚ Καρπενησίου.

Οι δύο ομάδες, είχαν συναντηθεί και πέρυσι στο συγκεκριμένο γήπεδο και πάλι για φιλικό προετοιμασίας και το LamiaSports θα σας θυμίσει τι είχε συμβεί τότε, πριν από ακριβώς έναν χρόνο.

Ας ξεκινήσουμε:

Έμειναν στην ισοπαλία Λαμία και Γιάννινα!

Και στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας ο ΠΑΣ Λαμία έδειξε καλό πρόσωπο, αυτή τη φορά απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και μόλις στο 11΄ μετά από λάθος της άμυνας του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Ακόστα πήρε την μπάλα έκανε το σουτ από πλεονεκτική θέση αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξιό δοκάρι του Βελλίδη.

Στο 17΄ τα Γιάννινα απάντησαν στις ευκαιρίες, όταν ο Βιδάλ έπιασε ωραίο σουτ εκτός περιοχής αλλά η μπάλα ευτυχώς σταμάτησε στο δοκάρι του Παπαδόπουλου. Λίγα λεπτά αργότερα ο Μπέριος μάρκαρε άτσαλα και δυνατά τον Βουό, με τον Αφρικανό να πέφτει στο χορτάρι δείχνοντας πως έχει χτυπήσει σοβαρά.

Όμως, το χτύπημα δεν ήταν κάτι σοβαρό και συνέχισε κανονικά το παιχνίδι. Στο 37΄ ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης έκανε το σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Λαμία ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε εύκολα την μπάλα.

Ο Ναδάλες λίγο αργότερα επιχείρησε να αιφνιδιάσει τον Παπαδόπουλο με δυνατό σουτ, αλλά ο υπό δοκιμή τερματοφύλακας των «κυανόλευκων» έδιωξε δύσκολα την μπάλα σε κόρνερ. Στο 42΄ ήρθε το 1-0 για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ.

Ο Θανάσης Παντελιάδης εκτέλεσε από τα αριστερά ένα πλάγιο άουτ, ο Μπέριος επιχείρησε ανάποδη κεφαλιά για να διώξει την μπάλα, όμως την έστειλε στα δίχτυα του Μάρκου Βελλίδη. Το 1-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο προπονητές άλλαξαν ριζικά της ομάδες τους θέλοντας να κάνουν αλλαγές σε σχήματα και πρόσωπα, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ροή στο παιχνίδι στα πρώτα λεπτά.

Από το 55΄ και έπειτα η ομάδα του Γιάννη Πετράκη ανέβασε ρυθμούς και έδειξε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Παρόλο αυτά με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού η Λαμία κρατούσε το 1-0 χωρίς να πιέζεται και ιδιαίτερα πολύ.

Στο 69΄ ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΣ Γιάννινα την προηγούμενη σεζόν, Πέδρο Κόντε έφερε το ματς στα ίσια. Στο 78΄ Ο Νικολιάς επιχείρησε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το οριζόντιο δοκάρι του Πίτκα.

Το 1-1 ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης με την Λαμία να δείχνει σε ένα ακόμη φιλικό πως με 2-3 προσθήκες θα μπορεί να σταθεί αρκετά καλά στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Τεννές ξεκίνησε με αυτή την

ΠΑΣ Λαμία(Μπάμπης Τεννές): Παπαδοπουλος,Βασιλαντωνοπουλος, Παντελίαδης, Αναστασιάδης, Κουκολης, Μπουλούλης, Κουτρομανος, Μπλαζιτς, Όμο, Ακοστα, Βουό. 

Ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν: Πιτκας, Φράγκος, Ποντλογκαρ, Ασιγκμπα, Παπαργυριου, Τσέλιος, Τσούκαλος, Καραγιάννη

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button