FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Έμεινε ικανοποιημένος ο Τεννές!

Πολλά και θετικά στοιχεία ξεχώρισε από τον σημερινό φιλικό αγώνα του ΠΑΣ Λαμία με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μπάμπης Τεννές.

Το 2-2 ήταν το τελικό αποτέλεσμα του πρώτου φιλικού και τελευταίου στο Καρπενήσι για τον ΠΑΣ Λαμία.

Βασιλαντωνόπουλος και Ασίγκμπα ήταν οι σκόρερ για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, ο οποίος αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

Συνέχισε λέγοντας πως έγιναν κάποια λάθη τα οποία ήταν δικαιολογημένα, αλλά η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών ήταν μεγάλη και σημαντική και έδειξαν πολλά θετικά στοιχεία.

Δεν μίλησε καθόλου για μεταγραφές καθώς όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος πριν από μερικές ημέρες, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε και τα υπόλοιπα φιλικά παιχνίδια έτσι ώστε να υπάρχει σφαιρική άποψη για το αν κάπου χρειάζεται η ομάδα ενίσχυση.

Επίσης, αποκάλυψε και τους λόγους για τους οποίους δεν είδαμε τον Χερόνιμο Μπαράλες και τον Φακούντο Μπερτόλιο σήμερα να αγωνίζονται, λέγοντας πως ο πρώτος έχει σπάσει δύο δάχτυλά του και προτιμήθηκε να μην αγωνιστεί και διακινδυνεύσει την σωματική του ακεραιότητα, ενώ για τον 28χρονο μεσοεπιθετικό είπε το απολύτως λογικά, ότι βρίσκεται πολύ λίγο χρονικό διάστημα στην ομάδα και ότι προέρχεται από μεγάλο και πολύωρο ταξίδι.

Τέλος, έδωσε συγχαρητήρια στον κόσμο της ομάδας και τόνισε πως πιστεύει πως φέτος θα υπάρχει διαφορετική στήριξη από τους φιλάθλους της Λαμίας, οι οποία είναι πολύ σημαντική.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button