FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τι περιμένουμε να δούμε σήμερα από τον ΠΑΣ Λαμία…

Σήμερα στις 17:15 θα πραγματοποιηθεί το πρώτο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΣ Λαμία, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τι περιμένουμε να δούμε όμως από την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ;

Σίγουρα τα φιλικά και ειδικά το πρώτο είναι απλά για να δει ο προπονητής συγκεκριμένα πράγματα, χωρίς πολλές απαιτήσεις.

Όμως, υπάρχουν νέα πράγματα που περιμένουμε να δούμε από τη Λαμία και τον Μπάμπη Τεννέ. Αρχικά, να δούμε τι σύστημα ή συστήματα θα χρησιμοποιήσει ο Έλληνας τεχνικός. Θα παίξει με τριάδα ή κανονικά τέσσερις στην άμυνα, θα χρησιμοποιήσει τον Βασιλαντωνόπουλο ως δεξί μπακ ή τον Ασίγκμα;

Επίσης, με μεγάλη ανυπομονησία περιμένου να δούμε τους νέους ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται αλλά και σε ποια θέση θα τους επιλέξει να αγωνιστούν ο Τεννές, ειδικά αυτούς που μπορούν να παίξουν σε πάνω από μία θέσεις.

Επιπλέον, μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει για την ετοιμότητα και την εικόνα που θα δείξει το μεγάλο «πυροβολικό» της ομάδας και αυτός δεν είναι άλλος από τον Χερόνιμο Μπαράλες. Βέβαια, αρκετοί θα περιμένουν να δουν και τον Φακούντο Μπερτόλιο, ο οποίος έχει εδώ και λίγες ημέρες που έχει ενσωματωθεί στην ομάδα.

Η συμμετοχή του 28χρονου μεσοεπιθετικού είναι αμφίβολη, εκτός αν αποφασίσει ο Τεννές και οι συνεργάτες του να του δώσουν ορισμένο χρόνο συμμετοχής.

Αυτά είναι πάνω κάτω που περιμένουμε να δούμε σήμερα από τον ΠΑΣ Λαμία, δεν θα πρέπει να βγάλουμε συμπεράσματα για την ομάδα συνολικά από το πρώτο φιλικό αλλά θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε για το πως θα κυλίσουν όλα τα φιλικά…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button