FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ένας διαφορετικός Μπούτνικ!(pics)

Όσοι παρακολούθησαν έστω και μία φετινή προπόνηση του ΠΑΣ Λαμία ή το φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα έχει δει έναν πραγματικά άλλον Εβγκέν Μπούτνικ.

Το φιλικό του ΠΑΣ Λαμία με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καρπενήσι μπορεί να είχε πρωταγωνιστεί τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο και τον Μάρκ Ασίγκμπα ως σκόρερ και τον Βάντερσον Σκαρντοβέλι ως απόδοση, όμως είχε και κάτι άλλο να μας παρουσιάσει.

Το όνομα αυτού; Εβγκέν Μπούτνικ. Όταν ο Ουκρανός επιθετικός έγινε γνωστό πως θα παραμείνει στην ομάδα της Λαμίας και φέτος (έχει συμβόλαιο για 2 χρόνια) αρκετοί δυσανασχέτησαν με γνώμονα όμως τις περσινές του εμφανίσεις.

Όμως, ο Μπάμπης Τεννές ξέρει καλύτερα και γνωρίζει καλά γιατί κράτησε τον Μπούτνικ στην ομάδα και για την φετινή χρονιά.

Ο 28χρονος επιθετικός έχει αλλάξει αρκετά από πέρυσι. Έχει αδυνατίσει αισθητά, έχει ανεβάσει αρκετά την ταχύτητά του και αυτό που ξεχώρισε στο φιλικό του Καρπενησίου ήταν η μαχητικότητά του και η θέληση που έδειχνε για διάκριση.

Στις περισσότερες μονομαχίες βγήκε νικητής, στις σέντρες μέσα στην μεγάλη περιοχή των Ιωαννίνων δεν είχε αντίπαλο και γενικά δείχνει έναν άλλον ποδοσφαιριστή από αυτόν που γνωρίσαμε πέρυσι.

Αυτό μόνο ως καλό μπορούμε να το εκλάβουμε και ευχόμαστε να συνεχίσει την ανοδική του πορεία, έτσι ώστε να βοηθήσει τον ΠΑΣ Λαμία να πετύχει τους φετινούς στόχους του.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button