Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μπορεί η Λαμία να κάνει αυτό που έκαναν τα Γιάννινα το 2007;

Το «φιάσκο» με τον ΠΑΣ και το σερί προκρίσεων με τους «μικρομεσαίους».

Ο Ολυμπιακός επιδιώκει σήμερα να διευρύνει το θετικό σερί προκρίσεων επί των «μικρομεσαίων» που διατηρεί εδώ και μια 12ετία και να αποφύγει… εμφράγματα τύπου ΠΑΣ Γιάννινα.

Από το 2007 και τον αποκλεισμό-σοκ από τον ΠΑΣ Γιάννινα, οι «ερυθρόλευκοι» φροντίζουν να αποφεύγουν τις δυσάρεστες εκπλήξεις σε διπλές αναμετρήσεις με «μικρομεσαίους» αντιπάλους, αφού έκτοτε μετράνε 14 προκρίσεις σε ισάριθμους αγώνες.

Σε αυτό το διάστημα είναι η πρώτη φορά που καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Λαμίας, ενώ στο παρελθόν έχουν προηγηθεί οι Αστέρας Τρίπολης (τρεις φορές), Ατρόμητος (δυο φορές) και ακολουθούν οι ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ, Ηρακλής, Άρης, Πλατανιάς, Απόλλων Σμύρνης, Θρασύβουλος, Πανθρακικός και Ξάνθη με έναν αποκλεισμό.

Πηγή:sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button