Νέα από ΚόσμοΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Βρήκε ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του ο Μαστούρ!

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία, Χακίμ Μαστούρ όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Ekstraklasa.

Στην Πολωνία και την Λεχ Πόζναν είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην μεσοεπιθετικός της ομάδας μας Χακίμ Μαστούρ.

Σύμφωνα με Πολωνικά δημοσιεύματα η Λεχ Πόζναν έχει στο στόχαστρό της τον πρώην ποδοσφαιριστή της Λαμίας για την ενίσχυσή της μεσοεπιθετικά, ενώ αναφέρεται πως η τιμή του ανέρχεται στις 100.000 ευρώ!

To δημοσίευμα αναφέρει:

Οι ποδοσφαιριστές της Λεχ Πόζναν αναμένεται να επιστρέψουν σύντομα από τις διακοπές τους για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν. Oι διοικούντες συνεχίζουν να ασχολούνται με την ενίσχυση της ομάδας.

H επόμενη μεταγραφή σύμφωνα με δημοσιεύματα μπορεί να είναι ο 21χρονος Μαροκινός Χασίμ Μαστούρ. Πρόκειται για ένα σπουδαίο αλλά ανεκπλήρωτο ταλέντο. Έναν μεσοεπιθετικό που γεννήθηκε στη Ρέτζιο Εμίλια και στην ηλικία των 16, εντάχθηκε στις ακαδημίες της Μίλαν με ένα ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ. Θεωρήθηκε υπέροχο παιδί του ποδοσφαίρου και μάλιστα συγκρίθημε με τον διάσημο Φρέντι Αντού.

Το συμβόλαιο του υπολογίζεται στις 100.000. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε για λογαριασμό του ΠΑΣ Λαμία, ομάδα της πρώτης εθνικής της χώρας. Ωστόσο από την αρχή της σεζόν δεν έδειξε πολλά πράγματα στο γήπεδο. Έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με την Λαμία στις 3 Δεκεμβρίου απέναντι στον ΠΑΟΚ, όμως αγωνίστηκε μόλις 5 λεπτά…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button