FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αυτός είναι ο Μηνάς Χαλκιαδάκης!(pics-vids)

Το LamiaSports σας ετοίμασε ένα μικρό αφιέρωμα για τον Μηνά Χαλκιαδάκη, τον ποδοσφαιριστή που εμπλέκεται στο τελευταίο μεταγραφικό σενάριο με πρωταγωνιστή τον ΠΑΣ Λαμία.

Ένα προχθεσινό δημοσίευμα ανέφερε πως ο Μηνάς Χαλκιαδάκης βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΣ Λαμία και πως η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ εξετάζει την περίπτωση του Έλληνα εξτρέμ, ο οποίος έκανε την διαφορά πέρυσι με τη φανέλα του ΑΟΧ Κισσαμικού.

Πάμε να δούμε το who is who του ποδοσφαιριστή:

Γεννημένος στο Ηράκλειο της Κρήτης, ο 23χρονος μεσοεπιθετικός έχει ύψος 1,86 και η βασική του θέση είναι αυτή του δεξιού εξτρέμ.

Μπορεί βέβαια με μεγάλη ευκολία να παίξει και από τα αριστερά της επίθεσης καθώς και στο κέντρο αυτής.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, όπου το 2012 δόθηκε δανεικός στην Αθλόπολη και αμέσως μετά στην ΑΕΖ Ζακακίου στην Κύπρου.

Όταν έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, αναχώρησε για τα βόρεια και φόρεσε τη φανέλα του Πανθρακικού. Με την ομάδα της Θράκης αγωνίστηκε 11 φορές, πέτυχε ένα γκολ και μοίρασε άλλο ένα.

Έπαιξε όμως μόλις ένα εξάμηνο εκεί, καθώς τον Ιανουάριο του 2017 φόρεσε τη φανέλα της Αναγέννησης Καρδίτσας στο πρωτάθλημα της Football League. Με τα «κίτρινα» έπαιξε 11 φορές χωρίς όμως να σκοράρει ή να δώσει κάποια ασίστ.

Το καλοκαίρι του 2017 ο Χαλκιαδάκης επιστρέφει στην Κρήτη, αλλά όχι στο Ηράκλειο. Επιστρέφει και φορά τη φανέλα του ΑΟΧ Κισσαμικού, ο οποίος ήταν από τους πρωταγωνιστές του περσινού πρωταθλήματος της Football League.

Μεγάλο μερίδιο ευθύνης είχε και ο Μηνάς, ο οποίος έπαιξε 26 παιχνίδια, έβαλε 9 γκολ και μοίρασε και άλλο ένα.

Φορώντας τη φανέλα του ΑΟΧ τον είδαμε να αγωνίζεται σε πάνω από τρεις θέσεις. Τι εννοούμε με αυτό; Ο Χαλκιαδάκης έδωσε 18 παιχνίδια ως κεντρικός επιθετικός βάζοντας 4 γκολ. Έδωσε 8 παιχνίδια ως επιθετικός μέσος, όπου από εκεί έβαλε 5 γκολ, ενώ παίζοντας ως δεξί εξτρέμ σε 7 παιχνίδια δεν πέτυχε κανένα, παραμόνο μία ασίστ.

Έπαιξε επίσης άλλα δύο ματς ως δεύτερος επιθετικός και αριστερός εξτρέμ.

Δείτε χρήσιμες πληροφορίες για τον Μηνά Χαλκιαδάκη:

 

Δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του από τα ελληνικά γήπεδα:

photo credits: intime

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button