Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Εξετάζει την περίπτωση του Γκόμεζ ο Γουλβς!

Η Γούλβς συνεχίζει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό και εμφανίζεται να εξετάζει ακόμη δύο Πορτογάλους ποδοσφαιριστές, τους Αντρέ Σίλβα και Αντρέ Γκόμεζ για την ενίσχυση της.

Το πορτογαλικό στοιχείο φαίνεται είναι πολύ πιθανόν να αυξηθεί στους «λύκους», καθώς ο δείχνουν να ενδιαφέρονται για την απόκτηση ακόμη δύο ποδοσφαιριστών από την Πορτογαλία.

Σύμφωνα, με δημοσίευμα του εξωτερικού, η αγγλική ομάδα εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης των Άντρε Σίλβα της Μίλαν και Αντρέ Γκόμεζ της Μπαρτσελόνα.

Αμφότεροι, εμφανίζονται να μην υπολογίζονται από τις ομάδες τους και η Γούλβς φημολογείται ότι τους έχει ψηλά στην μεταγραφική της λίστα, προκειμένου να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ της για την απαιτητική σεζόν που ακολουθεί στην Αγγλία.

Ο 22χρονος επιθετικός της Μίλαν, την περσινή σεζόν κατέγραψε 40 συμμετοχές, με απολογισμό 10 γκολ και 2 ασίστ ενώ ο 24χρονος άσσος της Μπαρτσελόνα 31 συμμετοχές, που συνοδεύτηκαν με μια ασίστ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ήδη στο φετινό ρόστερ της Γούλβς υπάρχουν οι Πορτογάλοι Έλντερ Κόστα, Ρούμπεν Νέβες, Ντιόγκο Γιότα και Ρουί Πατρίσιο ενώ στους ήδη προαναφερόμενους ποδοσφαιριστές  αναμένεται να προστεθεί και ο Ζοάο Μουτίνιο.

Όπως φαίνεται, ο αγγλικός σύλλογος επενδύει αρκετά στο πορτογαλικό στοιχείο, στην επάνοδό της στην μεγάλη κατηγορία του Αγγλικού πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button