Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Στοίχημα: H Μητέρα των Μαχων στο Μαρακανά !

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλησπέρα, πολύ μεγάλες αναμετρήσεις έχει το σημερινό πρόγραμμα σε διάφορες διοργανώσεις. Εμείς θα ασχοληθούμε με δυο παιχνίδια από το MLS, με ένα παιχνίδι από το Africa Cup Of Nations και με τον μεγάλο τελικό για το Copa America ανάμεσα στην Βραζιλία και το Περού. Πάμε να το δούμε πιο αναλυτικά.

MLS : AΤΛΑΝΤΑ-ΡΕΝΤ ΜΠΟΥΛΣ 21:00

Η Ατλάντα αθόρυβα έχει πιάσει την 8η θεση του βαθμολογικού πίνακα με 29 βαθμούς σε 18 αγώνες. Έχει σκοράρει 24 γκολ και έχει δεχτεί 20 σε αυτά τα παιχνίδια και είναι από τις ομάδες που έχουν λίγες ισοπαλίες μόνο 2 μέχρι στιγμής. Η ομαδα της Νέας Υόρκης βρίσκεται στην 12η θεση του βαθμολογικού πίνακα με 27 βαθμούς σε 18 παιχνίδια. Σκόραρε αρκετά, 30 γκολ σε αυτά τα παιχνίδια αλλά και δέχτηκε 24. Αμφίρροπη αναμέτρηση μιας και οι δυο ομάδες θέλουν να δώσουν απαντήσεις μέσα στο γήπεδο για τις βαριές ήττες της προηγούμενης αγωνιστικής. Είναι ένα παιχνίδι που και οι δυο θέλουν ένα καλό αποτέλεσμα και με καλή εμφάνιση.  

Διαβάστε εδώ την ανάλυση και τις προβλέψεις του αγώνα από το us-sportsbet.com

MLS : ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ-ΠΟΡΤΛΑΝΤ 01:30

Η ομαδα της Νέας Υόρκης συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της στο πρωτάθλημα αλλά και στο κύπελλο. Στα τελευταία 5 παιχνίδια έχει 5 νίκες και σε όλα έχει σκοράρει πάνω από 2 γκολ. Βρίσκεται στην 10η θεση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς σε 16 παιχνίδια, 4 λιγότερα από τις υπόλοιπες ομάδες. Το Πόρτλαντ βρίσκεται στην 20η θεση με 20 βαθμούς σε 16 παιχνίδια. Μετά την εκπληκτική πρόκριση στους 8 του κυπέλλου από τους Γκάλαξυ με 4-0 έχει 2 νίκες και 1 ήττα στο πρωτάθλημα.Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση σήμερα στο Yankee Stadium της Νέας Υόρκης ανάμεσα σε δυο πολύ φορμαρισμένες ομάδες. Οι γηπεδούχοι θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί για να ανέβουν πιο ψηλά στην βαθμολογία.

Διαβάστε εδώ την ανάλυση και τις προβλέψεις του αγώνα από το us-sportsbet.com

Africa Cup Of Nations : ΑΛΓΕΡΙΑ-ΓΟΥΙΝΕΑ 22:00

Η Αλγερία έκανε πάρα πολύ καλές εμφανίσεις στους αγώνες του ομίλου και δίκαια πήρε την πρωτιά του ομίλου και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στο πρώτο παιχνίδι κέρδισε την Κένυα με 2-0, στο δεύτερο συνέχισε με νίκη με 1-0 επί της Σενεγάλης και στο τρίτο κέρδισε 3-0 την Τανζανία. Για την Γουινέα η πρόκριση στην Φάση των 16 είναι μια επιτυχία. Σήμερα αντιμετωπίζει ένα από τα φαβορί και πρέπει να υπερβάλει στην απόδοση της για να περάσει στην επόμενη φάση. Η Αλγερία είναι το φαβορί αλλά μετά από αυτό που έπαθε η Αίγυπτος στον χθεσινό αγώνα από την Νότιο Αφρική θα μπει προσεκτικά στο παιχνίδι. Η Γουινέα ξέρει πως δεν μπορεί να παίξει 90΄ πίσω από την μπάλα και θα προσπαθήσει να έχει κατοχή.

Διαβάστε εδώ την ανάλυση και τις προβλέψεις του αγώνα από το us-sportsbet.com

Copa America 2019 : ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΠΕΡΟΥ 23:00

Η ώρα του μεγάλου τελικού έφτασε στην Βραζιλία και το Ρίο Ντε Τζανέιρο. Οι διοργανωτές Βραζιλιάνοι κάνοντας ένα μεστό τουρνουά έφτασαν στον μεγάλο τελικό μέσα στην έδρα τους αντιμετωπίζοντας την έκπληξη του θεσμού το Περού. Το Περού έκανε την έκπληξη απέναντι στην Χιλή και πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό. Οι Περουβιανοί αντιμετώπισαν πολύ σοβαρά το παιχνίδι χωρίς φόβο και κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με το σκορ στο 2-0 υπέρ τους. Πολύ μεγάλο παιχνίδι σήμερα στο Ρίο, οι Βραζιλάνοι παίζουν στην έδρα τους αλλά το Περού είναι πολύ απρόβλεπτη ομάδα. Και οι δυο γνωρίζουν πως ένα γρήγορο γκολ θα μεταφέρει το άγχος στον αντίπαλο και θα προσπαθήσουν για αυτό.

Διαβάστε εδώ την ανάλυση και τις προβλέψεις του αγώνα από το us-sportsbet.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button