Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Έκανε το καθήκον της η Φινλανδία (VIDEO)

Η Φινλανδία κέρδισε με 2-1 μέσα στη Βουλγαρία και πλέον θέλει νίκη επί τον Ουαλών για να βγει πρώτη

Η Φινλανδία κέρδισε με 2-1 μέσα στη Βουλγαρία και πλέον θέλει νίκη επί τον Ουαλών για να βγει πρώτη

NATIONS LEAGUE-2η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ-4ος ΟΜΙΛΟΣ-5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΦΙΛΝΑΝΔΙΑ: 1-2

Γήπεδο: Stadion Vasil Levski

Μεγάλο διπλό με 2-1 πέτυχε η Φινλανδία μέσα στη Βουλγαρία και θέλει νίκη στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής με την Ουαλία για να πάρει την πρωτιά.

Στο 7ο μόλις λεπτό, ο Πούκι άλλαξε πανέμορφα με τον Τέιλορ κι εκτέλεσε και τον Λούκοφ με άψογο πλασέ για το 0-1. Στο 15ο λεπτό το σουτ του Πογιάνπαλο πέρασε λίγο έξω και στο 27΄η κεφαλιά ψαράκι του Ιβάνοφ, πέρασε κι αυτή ελάχιστα άουτ, ενώ στο 45+1’ ο Λούκοφ έσωσε μετά από προσπάθεια του Πούκι αλλά στην επαναφορά ο Λουντ έκανε το 0-2.

Η Βουλγαρία πίεσε στην επανάληψη και στο 60’ κέρδισε πέναλτι αλλά ο Χραντέτσκι απέκρουσε την εκτέλεση του Ιβάνοφ, όμως στο 67’ η Βουλγαρία κέρδισε κι άλλο πέναλτι και ο Ίλιεφ έκανε το 1-2 από τα 11 μέτρα.

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Λούκοφ, Πόποφ, Ντιμίτροφ, Μποζίκοφ, Βελόβσκι, Μαλινόφ, Καραμπελίοφ (85’ Τσβέτκοφ), Ντέλεφ (78’ Κοβάτσεφ), Γιάνκοφ (65’ Ίλιεφ), Ιβάνοφ (78’ Καραγκαρέν), Κράεφ

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Χραντέτσκι, Άλχο, Τόιβιο, Αραγιούρι, Ούρονεν, Λουντ, Καμαρά, Σπαρβ (68’ Σίλερ), Τέιλορ (68’ Σόιρι), Πογιάνπαλο (35’ Φορς), Πούκι (89’ Νίσκανεν)

Διαβάστε επίσης

Back to top button