FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Κρατάνε ψηλά τη σημαία» της Λαμίας!(pics)

Κωνσταντίνος Μπουλούλης και Νίκος Τσούκαλος είναι οι δύο Λαμιώτες που έκαναν, κάνουν και θα κάνουν την διαφορά στον ΠΑΣ Λαμία.

Το φιλικό του ΠΑΣ Λαμία στο Καρπενήσι μας έδωσε την ευκαιρία να δούμε την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών της ομάδας του Μπάμπη Τεννέ και να βγάλουμε κάποια πρώτα συμπεράσματα από τα νέο μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Είδαμε τον Βάντερσον Σκαρντοβέλι να παίζει εξαιρετικά στην αριστερή πλευρά, τον Ελίνι Δημούτσο να «οργώνει» το κέντρο, τον Θανάση Καραγκούνη να είναι πανταχού παρών αλλά είδαμε επίσης τους δύο «παλιούς» της Λαμίας, το Νίκο Τσούκαλο και τον Κωνσταντίνο Μπουλούλη να αποδίδουν σε έναν ακόμη αγώνα εξαιρετικά.

Μπορεί να ήταν φιλικό παιχνίδι, όμως οι δύο Λαμιώτες οι οποίοι ξεκίνησαν στην βασική ενδεκάδα που παρέταξε ο Μπάμπης Τεννές έπαιξαν πολύ καλά, έδειξαν να είναι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση και θύμησαν σε όλους για πιο λόγο βρίσκονται τόσα χρόνια στην ομάδα, με τον προπονητή να τους εμπιστεύεται και τον κόσμο να τους αγαπά.

Ο Μπουλούλης, ο οποίος αγωνίστηκε στον χώρο του κέντρου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, δίπλα δίπλα με τον Δημούτσο, βρίσκεται από την σεζόν 2015-2016 στην ομάδα, έχει συμπληρώσει 52 συμμετοχές και έχει 1 γκολ και 2 ασίστ.

Από την άλλη ο Τσούκαλος και αυτός ήρθε το 2016 στην ομάδα του ΠΑΣ, έχει συμπληρώσει 41 συμμετοχές με την «κυανόλευκη» φανέλα ενώ έχει βρει δίχτυα 3 φορές στην SuperLeague, έχοντας και 1 ασίστ.

Το σημαντικότερο όλων είναι πως είναι παιδιά και ποδοσφαιριστές με ήθος και πυγμή, επαγγελματίες σε αυτό που κάνουν και δουλευταράδες μιας και ανεβαίνουν και εξελίσσονται συνεχώς.

Εννοείται πως φέτος θα υπάρξει η δυνατότητα στο συγκεκριμένο κλαμπ να μπει και ο Θανάσης Καραγκούνης, ο οποίος ήρθε το καλοκαίρι στην ομάδα, είναι ταλαντούχος και σίγουρα θα προσφέρει στην ομάδα του ΠΑΣ Λαμία.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button