Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Πλησιάζει σε Μοντόγια η Μπέτις

Η Βαλένθια «έκλεισε» τον Κριστιάνο Πιτσίνι από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και ως εκ τούτου ο Μάρτιν Μοντόγια, που είναι πλέον περιττός, οδεύει προς την Μπέτις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Εl Mundo Deportivo» ο Πιτσίνι βρίσκεται ήδη στην Βαλένθια προκειμένου να περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και έπειτα να ανακοινωθεί, ενώ η απόκτηση του θα κοστίσει περίπου 7 εκατομμύρια ευρώ.

Την ίδια στιγμή οι «νυχτερίδες» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Μπέτις για την παραχώρηση του Μάρτιν Μοντόγια, ο οποίος θα «πληρώσει το μάρμαρο» για την έλευση του Πιτσίνι.

Η συμφωνία μπορεί να κλείσει με ένα ποσό κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ και ο Καταλανός δεξιός μπακ να επιστρέψει στους «βερδιμπλάνκος» μετά από δυο χρόνια, όταν είχε δοθεί δανεικός από την Μπαρτσελόνα, όπου θα βρει δυο παλιούς γνώριμους από τους «μπλαουγκράνα» στα πρόσωπα των Μαρκ Μπάρτρα και Κρίστιαν Τέγιο.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως τότε ο Μοντόγια δόθηκε δανεικός στην Μπέτις προκειμένου να καλύψει το κενό που άφησε ο Πιτσίνι, καθώς ο τελευταίος είχε υποστεί ρήξη χιαστού!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button