Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Η Ιντερ ονειρεύεται Μέσι…μέσω Pirelli!

Οι Ιταλοί ονειρεύονται  την συνέχεια της μονομαχίας  Μέσι-Κριστιάνο Ρονάλντο στην δική τους χώρα, στο δικό τους πρωτάθλημα!

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Tuttosport, μετά την απόκτηση του διάσημου Πορτογάλου από την Γιουβέντους, στην Ιντερ κάνουν σκέψεις για τον Λιονέλ Μέσι!

«Ο Μέσι στην Ιντερ; Ίσως! Ελπίζω ότι η Suning θα επικεντρωθεί σε αυτό», δήλωσε ο Μάρκο Τρονκέτι Προβέρα, Διευθύνοντος Συμβούλου της Pirelli, ενός από τους χορηγούς της Inter. Αν και όπως διαπιστώνει η ιταλική εφημερίδα, είναι ένα σχεδόν αδύνατο όνειρο.

«Η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους θα κάνει καλό στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Ελπίζω ότι η Suning, όσο το επιτρέπει το Financial Fair Play, θα κάνει το δικό της χτύπημα. Μέσι; Πώς να πω όχι στο Μέσι; Αν υπήρχε μια τέτοια προοπτική, οι φίλαθλοι θα ήταν ευχαριστημένοι», συμπλήρωσε ο Τρονκέτι.

Η απόκτηση του Μέσι  αποτελεί παλιά φιλοδοξία της Ιντερ. Το 2007, ο ίδιος ο Αργεντινός  έστειλε μήνυμα στο ιταλικό σύλλογο: «Ευχαριστώ δημόσια τον Μάσιμο  Μοράτι για τα όμορφα λόγια που λέει πάντα για μένα. Όμως η Μπαρτσελόνα είναι στην καρδιά  μου και θέλω να μείνω για πολύ καιρό», είχε πει τότε.

Πολλά έχουν αλλάξει από τότε. Η Ιντερ ανήκει στην κινεζική εταιρεία Suning και πρόεδρός της είναι ο Ερικ Τοχίρ, ενώ τα ένδεκα χρόνια που μεσολάβησαν δεν είναι λίγα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button