Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Μηνύματα συμπαράστασης από Γαλατασαράι, Ρομπέρτο, Χάινς, Καμπιάσο

Μήνυμα συμπαράστασης προς τον ελληνικό λαό που δοκιμάζεται από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική, ανέβασε η Γαλατασαράι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Γείτονές μας, μοιραζόμαστε τον βαθύ πόνο για την Ελλάδα και στέλνουμε συλλυπητήρια για όσους έχασαν τις ζωές τους και ευχόμαστε άμεση ανάρρωση για τις πληγές των τραυματιών. Κρατήστε την πίστη σας γείτονες. Προσευχόμαστε για την Ελλάδα» αναφέρει το μήνυμα του τουρκικού συλλόγου.

Στο πλευρό των Ελλήνων που δοκιμάζονται από την ανείπωτη τραγωδία στέκονται οι πρώην άσοι του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο, Κάιλ Χάινς και Εστεμπάν Καμπιάσο. «Η συμπαράστασή μου στους ανθρώπους που επηρεάστηκαν από τις τραγωδίες στην Ελλάδα. Η οικογένειά μου και εγώ στέλνουμε τη στήριξή μας και προσευχόμαστε για όλα τα θύματα» αναφέρει σε μήνυμά του στα social media o Χάινς, ενώ ο Καμπιάσο έγραψε: «Είμαι πολύ στεναχωρημένος για την πυρκαγιά στην Ελλάδα, η σκέψη μου στις οικογένειες των θυμάτων».

«Το δεύτερο μου σπίτι καίγεται. Μπορεί να είμαι σε απόσταση, αλλά όλη μου η υποστήριξη στις οικογένειες των θυμάτων. Πολύ μεγάλη θλίψη να βλέπουμε ένα μέρος της χώρας να χάνεται και να μας κάνει να χάνουμε πολλά απ’ όλον τον κόσμο» έγραψε από την πλευρά του ο Ρομπέρτο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button