ΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Το «πάλεψε» μέχρι τέλους ο Έσπερος Λαμίας!

Προσπάθησε μέχρι το τέλος ο Έσπερος Λαμίας κόντρα στον Πανερυθραϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος, όμως δεν τα κατάφερε στο τέλος.

Προσπάθησε μέχρι το τέλος ο Έσπερος Λαμίας κόντρα στον Πανερυθραϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος, όμως δεν τα κατάφερε στο τέλος.

Ακολουθεί ρεπορτάζ από το StereaBasket:

Ο Έσπερος My KTEO Λαμίας το πολέμησε, ήταν αρκετά καλός και μπροστά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά στο καθοριστικό σημείο του παιχνιδιού, η ποιότητα των αντιπάλων και ο εκνευρισμός που προήλθε από ορισμένες λανθασμένες υποδείξεις, έφεραν την ήττα και τον αποκλεισμό από τον Πανερυθραϊκό, με σκορ 75-89.

Η ομάδα της Λαμίας στάθηκε αντάξια απέναντι σε μια από τις καλύτερες και πιο έμπειρες ομάδες της Α2, χάνοντας το ματς στις λεπτομέρειες, αλλά δείχνοντας έτοιμη σε μεγάλο βαθμό για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο.

Στο τέλος του αγώνα, η κίνηση του Ευστρατίου να σουτάρει τρίποντο ενώ οι δύο ομάδες είχαν σταματήσει να αγωνίζονται και ενώ ο κόουτς των φιλοξενούμενων είχε υποδείξει να μη γίνει επίθεση, έφερε δικαιολογημένη…έκρηξη από πλευράς γηπεδούχων, καθώς ο Ευστρατίου όχι μόνο σούταρε, αλλά ευστόχησε στο σουτ τριών πόντων γράφοντας το τελικό 75-89!

Ο Έσπερος προηγήθηκε με 28-18 στο 10′ κάνοντας εντυπωσιακό ξεκίνημα στο ματς, ενώ στο ημίχρονο το σκορ ήταν 44-42.

Στο 30′ οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες με 67-67, με τη διαφορά να γίνεται στο τέλος, όπως αναφέραμε παραπάνω.

Από τον Έσπερο ο Τζόρτζεβιτς σημείωσε 28 πόντους, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Παπαδάκης με 18 πόντους.

Από τον Πανερυθραϊκό ο Σταματόγιαννης σημείωσε 16 πόντους.

Διαιτητές: Κατωτικίδης-Τσιαπλής-Παπανικολάου.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 28-18, 44-42, 67-67, 75-89.

ΕΣΠΕΡΟΣ ΜΥ ΚΤΕΟ ΛΑΜΙΑΣ (Σοφογιάννης-Ζαρονικόλας): Κυριακόπουλος 8 (2), Λάππας 7, Κασπίρης, Κολοβός, Τζόρτζεβιτς 28 (3 τριπ, 12 ριμπ.), Χατζηγυριακίδης 14 (3), Αργύρης, Τεπετίδης, Νέστορας, Πελεκούδας, Τσάτας, Παπαδάκης 18 (3).

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Χουχουλής): Παπανδρέου, Καλλιανιώτης 6 (1), Παπαδημητρίου 12, Κωστόπουλος 10 (2), Μωραϊτης 4, Καμπουρίδης 9 (1), Μερμύγκης, Αρνοκούρος 6, Οικονομόπουλος 2, Σταματόγιαννης 16 (2), Ματαλιωτάκης 15, Ευστρατίου 9 (1).

Διαβάστε επίσης

Back to top button