Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Βαλβέρδε και Ντεσάμπ υποψήφιοι κορυφαίοι προπονητές (vid)

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των υποψηφίων που ανακοίνωσε σήμερα (24/7) η FIFA για τον κορυφαίο προπονητή της χρονιάς (διάστημα 3 Ιουλίου 2017-15 Ιουλίου 2018).

Εκτός του τεχνικού της Μπαρτσελόνα, στην λίστα βρίσκονται ακόμη 10 προπονητές, συμπεριλαμβανομένου και του -λίαν προσφάτως- πρωταθλητή κόσμου, Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Οι υποψήφιοι για τον τίτλο του κορυφαίου προπονητή της χρονιάς είναι οι Μασιμιλιάνο Αλέγκρι (Γιουβέντους), Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ (εθνική Ρωσίας), Ζλάτκο Ντάλιτς (εθνική Κροατίας), Ντιντιέ Ντεσάμπ (εθνική Γαλλίας), Πεπ Γκουαρντιόλα (Μάντσεστερ Σίτι), Γιούργκεν Κλοπ (Λίβερπουλ), Ρομπέρτο Μαρτίνεθ (εθνική Βελγίου), Ντιέγκο Σιμεόνε (Ατλέτικο Μαδρίτης), Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ (εθνική Αγγλίας), Ερνέστο Βαλβέρδε (Μπαρτσελόνα) και Ζινεντίν Ζιντάν (Ρεάλ Μαδρίτης).

Από τη σχετική λίστα θα επιλεγούν μέσω ψηφοφορίας τρεις φιναλίστ, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω, ενώ ο νικητής θα αποκαλυφθεί στις 24 Σεπτεμβρίου, στη γιορτή των κορυφαίων της FIFA στο Λονδίνο.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button