Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Με τα γκολ στο CHL σε απόδοση 4.30

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Champions League πήρε η Τσέλσι, οι ποδοσφαιριστές του Τούχελ μπορεί να ηττήθηκαν με 1-0 από την Πόρτο στο παιχνίδι στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», αλλά υπερασπίστηκαν το 2-0 του πρώτου αγώνα και πέρασαν στην τελική 4άδα της διοργάνωσης.

Ο Νεϊμάρ μπορεί να έσπασε τα δοκάρια στο Παρίσι (3), αλλά η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε την πρόκριση στους ημιτελικούς του Champions League παρά την εντός έδρας ήττα στη ρεβάνς από την Μπάγερν (0-1). Πλέον, οι Γάλλοι περιμένουν το νικητή του Ντόρτμουντ-Σίτι για να μάθουν τον αντίπαλό τους στην επόμενη φάση, ενώ η Τσέλσι θα παίξει με την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι, Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης.

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Δεύτερη μέρα για τα προημιτελικά του Champions Leagueμε σήμερα με δύο πολύ ενδιαφέρουσες και ανοιχτές στην πρόκριση αναμετρήσεις.

Στην Γερμανία η Ντόρτμουντ θα φιλοξενήσει την Μάντσεστερ Σίτι με την νίκη στο πρώτο ματς των Άγγλων με 2-1 να αφήνει ελπίδες στους Γερμανούς αλλά μόνο εύκολο έργο δεν θα έχουν καθώς η ομάδα του Γκουαρντιόλα είναι το τελευταίο διάστημα ασυναγώνιστη.

Στο Anfield η Λίβερπουλ κόντρα στην Ρεάλ καλείται ανατρέψει το εις βάρος της 3-1 του πρώτου ματς στην Μαδρίτη για να συνεχίσει στην διοργάνωση και να περισώσει όσο γόητρο μπορέσει μετά την αποτυχία της να διεκδικήσει τον τίτλο στο Αγγλικό πρωτάθλημα.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button