Άλλα αθλήματα

ΝτεΡοζάν: «Οι Ράπτορς δεν με σεβάστηκαν καθόλου»

Ολοκληρώθηκε η μεγάλη μεταγραφή μεταξύ των Σαν Αντόνιο Σπερς και Τορόντο Ράπτορς, με την ομάδα του Τέξας να στέλνει στον Καναδά τον Κάουι Λέοναρντ και να παίρνει ως βασικό αντάλλαγμα τον ΝτεΜαρ ΝτεΡοζάν.

Ο τελευταίος δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του για την απόφαση των Ράπτορς και μίλησε για έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπο του:

«Από όλες τις συζητήσεις που είχαμε μετά το τέλος της σεζόν φαινόταν ότι με υπολόγιζαν για το μέλλον της ομάδας. Έδωσα ότι είχα στην ομάδα, βελτιώθηκε σημαντικά όπως κι εγώ και το να ακούω τώρα να λένε πως μας δόθηκαν ευκαιρίες και δεν τις αξιοποιήσαμε είναι βλακείες», τόνισε σχετικά ο ΝτεΡοζάν και συμπλήρωσε:

«Καταλαβαίνω πώς είναι τα πράγματα στο ΝΒΑ. Εγώ είχα σκοπό να μείνω σε όλη μου την καριέρα στο Τορόντο, αλλά δεν ήμουν αφελής. Απλώς ήθελα η διοίκηση να μου το πει. Ρώτησα πολλές φορές στη διάρκεια του καλοκαιριού αν θα γινόμουν ανταλλαγή και μου απαντούσαν συνεχώς όχι. Αυτό είναι που με δυσαρέστησε, με αιφνιδίασαν. Νιώθω πως δεν μου φέρθηκαν με το σεβασμό που άξιζα βάσει όσων πρόσφερα για εννιά χρόνια.»

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button