FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Λαζάρ Ρόμανιτς αποκλειστικά στο LamiaSports!

Αποκλειστική συνέντευξη του Σέρβου επιθετικού, Λαζάρ Ρόμανιτς, ο οποίος δοκιμάζεται τις τελευταίες ημέρες από τον Μπάμπη Τεννέ στις προπονήσεις του ΠΑΣ Λαμία.

Εχθές πρώτο το LamiaSports το οποίο ήταν το μοναδικό μέσο το οποίο βρέθηκε στην προπόνηση του ΠΑΣ Λαμία, σας ενημέρωσε πως ο Μπάμπης Τεννές έχει φέρει τρία καινούργια πρόσωπα στις προπονήσεις της ομάδας τα οποία δοκιμάζονται.

Ένας από αυτούς, είναι ο Λαζάρ Ρόμανιτς, ένας 20χρονος επιθετικός, ποδοσφαιρικό προϊόν του Ερυθρού Αστέρα ο οποίος άφησε για πρώτη φορά την χώρα του και αναζητεί την τύχη του στην Ελλάδα μας και στον ΠΑΣ Λαμία.

Εάν πείσει τον προπονητή των Φθιωτών, θα αποκτηθεί, ώστε να αποτελέσει εναλλακτική λύση για την επίθεση, πίσω από τον Μπαράλες και τον Μπούντνικ.

Το LamiaSports επικοινώνησε μαζί του και αυτό που τόνισε ο Ρόμανιτς είναι πως θέλει πάρα πολύ να παραμείνει στην ομάδα του Τεννέ, αλλά δεν αποφασίζει αυτός δυστυχώς και θα πρέπει να περιμένει να δει πως θα κυλίσουν οι επόμενες ημέρες.

Πάμε να δούμε ακριβώς τις δηλώσεις του Σέρβου επιθετικού:

Καλωσήρθες στην πόλη μας Λαζάρ. Πως σου φαίνεται η Λαμία; Έχεις προλάβει να την δεις;

«Ευχαριστώ. Η πόλη φαίνεται υπέροχη, δεν είχα την ευκαιρία να το περάσω πολύ, γιατί μόλις ήρθα.»

Επειδή είσαι ένας ποδοσφαιριστής αυτή την στιγμή που προπονείται με την ομάδα, αλλά ουσιαστικά δεν ανήκεις και επίσημα σε αυτήν. Πως σου συμπεριφέρονται οι υπόλοιποι συμπαίκτες σου;

«Φυσικά δεν είναι κάτι εύκολο. Κάθε παίκτης προσπαθεί για το καλύτερο δυαντό. Έτσι κάνω και εγώ για να μπορέσω να δείξω τον καλύτερό μου εαυτό. Ευχαριστώ πάρα πολύ τα υπόλοιπα παιδιά που με βοηθούνε και μου εξηγούν τι ακριβώς ζητάει κάθε φορά ο προπονητής. Με την βοήθειά τους, μπορώ και ανταπεξέρχομαι στις απαιτήσεις του προπονητή μου και σε αυτά που ζητάει.»

Κοιτώντας την καριέρα του μέχρι τώρα, δεν έχει φύγει ποτέ από το πρωτάθλημα της Σερβίας και γενικά από την χώρα σου. Πόσο δύσκολο είναι αυτό για έναν 20χρονο ποδοσφαιριστή;

«Αλήθεια, δεν είχα την ευκαιρία να φύγω ποτέ από την Σερβία, όμως επειδή δεν βρήκα την τύχη μου στο σερβικό πρωτάθλημα, αποφάσισε να έρθω στην Ελλάδα και ίσως εδώ το βρώ. Κανείς δεν γνωρίζει τι θα συμβεί στη συνέχει… Μόνο ο Θεός.»

Τέλος, τον ρωτήσαμε πως θα του φαινόταν να φορέσει και επίσημα την «κυανόλευκη» φανέλα και ο Λάζαρ μας απάντησε:

«Ειλικρινά θέλω πάρα πολύ να μείνω στην ομάδα. Όμως, αυτή την στιγμή δεν αποφασίζω εγώ για το τι θα γίνει περαιτέρω. Όσο μείνω εδώ θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου, θα δείξω τον καλύτερό μου εαυτό και μακάρι να καταφέρω να τους πείσω πως έχω όλα αυτά που χρειάζονται για να πετύχουν τους στόχους και σχέδια του ΠΑΣ Λαμία».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button