Άλλα αθλήματα

«Βόμβα» με Λάρκιν η Ανατολού Εφές!

Κάτοικος Τουρκίας αναμένεται να γίνει τη νέα σεζόν ο Σέιν Λάρκιν, καθώς όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την γειτονική χώρα, υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν!

Μια από τις πιο ηχηρές μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού ετοιμάζεται να ολοκληρώσει η Αναντολού Εφές. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν αναμένεται να βάλει στη… μηχανή της τον Σέιν Λάρκιν, για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Όπως αναφέρει ο Ισμαήλ Σενιόλ, η τουρκική ομάδα συμφώνησε σε όλα με τον άλλοτε παίκτη της Μπασκόνια, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους, για να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή της τουρκικής ομάδας σε πρωτάθλημα και Euroleague.

Έτσι, μετά την περσινή σεζόν, κατά την οποία αγωνίστηκε στο ΝΒΑ, για λογαριασμό των Μπόστον Σέλτικς, ο Λάρκιν επιστρέφει στην Ευρώπη, αυτή τη φορά για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν, με σκοπό να την οδηγήσει στον δρόμο των επιτυχιών!

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο εκρηκτικός γκαρντ θα λάβει 1,8 εκατ. από την τουρκική ομάδα την ερχόμενη σεζόν για το μονοετές συμβόλαιο το οποίο και υπέγραψε.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button