Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Μπενζεμά: «Nα είμαι καλύτερος από πέρυσι, να γράψω ιστορία με την Ρεάλ»

Παρά τις φήμες για το αντίθετο, ο Καρίμ Μπενζεμά θα είναι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και τη νέα σεζόν και μιλώντας στο επίσημο κανάλι του συλλόγου έθεσε τους στόχους του.

«Πρέπει να κερδίσουμε τίτλους, γιατί εδώ ο στόχος πάντα είναι να κερδίζουμε μαζί. Σε προσωπικό επίπεδο θέλω να τα πάω καλύτερα από την προηγούμενη χρονιά και πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω για να γράψω περισσότερη ιστορία με τον σύλλογο.

Ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα κέρδιζα όλα όσα έχω κερδίσει, αλλά υπέγραψα στη Ρεάλ για να κατακτήσω τρόπαια και να είμαι επιτυχημένος.

Ήξερα ότι θα υπήρχαν κακές στιγμές, αλλά δεν με απασχολεί γιατί είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Είμαι πολύ ευτυχισμένος» δήλωσε ο Γάλλος επιθετικός, ο οποίος αναφέρθηκε, επίσης, και στον νέο προπονητή, Ζούλεν Λοπετέγι, ο οποίος αντικατέστησε τον Ζινεντίν Ζιντάν:

«Κάνουμε αρκετή δουλειά και τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά στην προετοιμασία. Ξέρουμε ότι είναι απαιτητικός, αλλά αυτό θα είναι καλό για την υπόλοιπη χρονιά. Ξέρουμε ότι ο Ζούλεν είναι ένας προπονητής που θέλει να έχει την κατοχή της μπάλας. Εκτός από αυτό, μας εξασκεί να πιέζουμε τον αντίπαλο όταν χάνουμε την μπάλα».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button