Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Τυφώνας» Σίτι!(vids)

Εύκολο απόγευμα για την Σίτι στο “Etihad”, καθώς οι «Πολίτες» επικράτησαν με 2-0 της Μπράιτον και πάτησαν κορυφή, περιμένοντας να δουν τι θα γίνει στο μεγάλο ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Τσέλσι. Σημαντική νίκη και για Τότεναμ.

Εντάξει, ναι- στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει και τα συναφή, όμως στο συγκεκριμένο παιχνίδι όλοι ήξεραν τι θα γίνει. Θα κέρδιζε η Σίτι, δεν τίθετο καν θέμα. Το μόνο ζητούμενο ήταν το πώς θα κέρδιζε την τίμια μεν, αγωνιστικά φτωχή δε Μπράιτον.

Εν τέλει, το σύνολο του Πεπ Γκουαρντιόλα επέλεξε την συνταγή «απλά, λιτά και απέριττα»: στο 29΄ ο Στέρλινγκ άνοιξε το σκορ φτάνοντας τα 34 τέρματα στα οποία έχει συμμετοχή μέσα στο 2018 (22 γκολ, 12 ασίστ) και στο δεύτερο ημίχρονο ο- επίσης αγριεμένος- Αγκουέρο στο 65΄ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τους «Πολίτες», οι οποίοι πήγαν στους 19 βαθμούς, πάτησαν κορυφή, όμως περιμένουν να δουν τι θα γίνει στο τεράστιο ντέρμπι Τσέλσι- Λίβερπουλ για να μάθει αν θα παραμείνει εκεί ή όχι.

Αίφνης, η ανταγωνιστικότατη Premier League μοιάζει από τώρα κούρσα για τρεις…

Χάντερσφιλντ – Τότεναμ 0-2

Είναι, χρόνια τώρα, εκεί για τα δύσκολα, τα εύκολα, τα ματς μεσαίας δυσκολίας, τα αδιάφορα, αυτά που «καίνε»- εν ολίγοις, για τα πάντα: ο Χάρι Κέιν έχει πάρει από το… πόδι την Τότεναμ και την πηγαίνει μέχρι εκεί που φτάνει το τεράστιο ταλέντο του.

Ακόμα μια απόδειξη αυτής της «θεωρίας» ήταν και το σημερινό παιχνίδι των Spurs απέναντι στην Χάντερσφιλντ, με τον Άγγλο επιθετικό να καθαρίζει γι’ ακόμα μία φορά την αγωνιστική μπουγάδα: γκολ μετά από ασίστ του Τρίπιερ στο 25΄, πέναλτι στο 34΄ και, κάπως έτσι, η σεμνή τελετή έλαβε ποδοσφαιρικό τέλος.

Ο «Τυφώνας» Harry Kane έκανε και πάλι τη δουλειά του…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button