Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Βόρειος όμιλος: «Μπλόκο» στην Ηγουμενίτσα για ΑΕΛ – Σοκ στο 90′ για Ηρακλή

Η Λάρισα έμεινε στο 0-0 απέναντι στον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα και «πέταξε» δύο βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για επιστροφή στη Super League. Ισόπαλο το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε Απόλλων Πόντου και Ηρακλή. #slgr2 #aelfc #iraklisfc #αποτελέσματα

Η Λάρισα έμεινε στο 0-0 απέναντι στον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα και «πέταξε» δύο βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για επιστροφή στη Super League. Ισόπαλο το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε Απόλλων Πόντου και Ηρακλή.

Σε ένα ματς που δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας η ΑΕΛ «κόλλησε» στην έδρα του Θεσπρωτού μένοντας στο 0-0 και «πέταξε» δύο βαθμούς, μένοντας στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με δύο ματς περισσότερα από την Ξάνθη.

Θεσπρωτός (Ρότσα): Κίναλης, Βαλιέντε, Ντι Αλέσσιο, Βασιλάκης, Σαραντίδης, Λύγκας (72′ Ρομέρο), Κωνσταντίνου, Ραμίρεζ, Γεωργούσης (64′ Μπονίγια), Ζιώγας, Γκανσιέρ.

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Ομάρ, Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Κολομπίνο, Γλυνός, Νικολιάς (59′ Ραμίρεζ), Ογκμπόε, Γιάκος (82′ Κ. Παπαγεωργίου), Ακούνια.

 

Στο τοπικό ντέρμπι, ο Απόλλων Πόντου υποδέχθηκε τον Ηρακλή, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 65ο λεπτό με τον Ματίας, κρατώντας στα χέρια τους μια πολύτιμη νίκη, ωστόσο στο 90ο λεπτό οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης με τον Αμαραντίδη να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Μαλουντασοκό, Σουντουρά, Καλαΐτζίδης, Μπαργκάν, Αμπουντού, Παπαΐωάννου, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Ελλέ, Εσαλό.

Ηρακλής (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Πήλιος, Κωστούλας, Σγούρης, Πατράλης, Μ. Παπαστεριανός, Μασούρας (60′ Μπαστακός), Καρτσαμπάς, Ματίας, Βιτίνιο (60′ Κάκκο).

 

Στην Κατερίνη ο Πιερικός υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό Β, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν προβάδισμα δύο τερμάτων, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σαπουντζή, που σημείωσε και τα δύο γκολ (5′ και 59′). Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 1-2 με τον Μπουόλι στο 90′.

Πιερικός (Βαζάκας): Γαλάνης, Τοπαλίδης (76′ Μηλιώτης), Χαρτσιάς, Τόσκας, Γκαγιέγο (76′ Μπουολί), Εμπουσί, Σουντάρ, Κανούλας, Χαντζάρας, Β. Παπαδόπουλος, Ίτσιος.

Ολυμπιακός Β (Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Αποστολόπουλος, Σαπουντζής, Τσέλιος, Καλογερόπουλος, Κουτσίδης, Νίκολιτς (84′ Κεραμίδας), Μαρίνος (84′ Ιμπαγάσα), Ντόη (54′ Νικόλης), Κωστή (70′ Λιάτσος), Πινακάς (70′ Βοΐλης).

Διαβάστε επίσης

Back to top button