FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Όταν ο «μαέστρος» Μπλάζιτς… υπέγραφε στη Λαμία!(pics+vids)

Ισχυρή προσωπικότητα, απίστευτος ποδοσφαιριστής, ξεχωριστός άνθρωπος… Αυτός είναι ο «μαέστρος» του ΠΑΣ Λαμία, ο Μάρκο Μπλάζιτς.

29 Ιουλίου του 2016 σήμερα και ο ΠΑΣ Λαμία ακριβώς (συν μία ημέρα) έναν χρόνο πριν ολοκλήρωνε μία μεταγραφή που έμελλε να αλλάξει ριζικά το κέντρο και το πρεστίζ της ομάδας.

Ο λόγος για την μεταγραφή του Μάρκο Μπλάζιτς, ενός Σέρβου μέσου ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος τότε από την ΑΕΛ Καλλονής και υπέγραψε στην ομάδα Φθιώτιδας αλλά και στην καρδιά χιλιάδων οπαδών της.

Ο 32χρονος πλέον ποδοσφαιριστής από την σερβική πόλη Μλαντένοβατς έχει συμπληρώσει 2 χρόνια από την ζωή του φορώντας την «κυανόλευκη» φανέλα και είναι αμέτρητες οι φορές που την έχει τιμήσει και με το παραπάνω.

Γκολ που δώσανε σπουδαίες νίκες, εμφανίσεις που κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να πραγματοποίησει αλλά και πολλά άλλα στοιχεία έχει δώσει ο Μπλάζιτς στην ομάδα του ΠΑΣ Λαμία, η οποία σίγουρα του χρωστάει πολλά.

Εννοείται πως το όνομά του θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη όλων μας και έχει συνδεθεί εκτός από την εκπληκτική πορεία στη Football League και την άνοδο στη SuperLeague αλλά και με την σωτήρια περσινή πορεία, όπου ο Σέρβος ήταν «αρωγός» και πρωταγωνιστής στην παραμονή της ομάδας στην κορυφαία κατηγορία της χώρας.

Αρκετές ομάδες τον ζήτησαν (Αστέρας Τρίπολης, Ξάνθη, Ατρόμητος), αρκετοί προπονητές των «ζήλεψαν» όμως αυτός αποφάσισε και φέτος να παραμείνει στη Λαμία, να γίνει ο «υπαρχηγός» της και μαζί με τις παλιοσειρές Αναστασιάδη, Μπουλούλη, Τσούκαλο και Παπαργυρίου να «τραβήξουν το κουπί» και να πανε τον ΠΑΣ εκεί που αξίζει.

Να σημειώσουμε εδώ πως ο κεντρικός μέσος έχει παίξει με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία σε 61 παιχνίδια συνολικά σε Football και Super League, έχει πετύχει 5 γκολ ενώ και μοιράσει και άλλα 4.

Ο κόσμος της ομάδας σε κάθε εμφάνισή του τρελένεται, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του, κάτι που για κάθε ποδοσφαιριστή αποτελεί ορόσημο για την καριέρα του.

Ο Μπλάζιτς, πέρυσι μας χάρισε πολλές καλές και μοναδικές εμφανίσεις αλλά μας χάρισε και το γκολ με τον Πανιώνιο, το οποίο εκτός από την τεράστια νίκη που έδωσε ήταν το highlight του ΔΑΚ Λαμίας και τον λόγο όλοι τον θυμόμαστε.

Για αυτούς που δεν το θυμούνται ή το ξεχάσανε δείτε το βίντεο πιο κάτω:

Το δεύτερο γκολ που πέτυχε ο Σέρβος την περσινή σεζόν έμελλε να δώσει και αυτό μία σημαντική νίκη:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button