FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός vs ΠΑΣ Λαμία: Ή αλλιώς Γολιάθ και Δαβίδ!(pics)

Από τη μία ο Κώστας Φορτούνης από την άλλη ο Φακούντο Μπερτόλιο. Από τη μία ο Ολυμπιακός και από την άλλη ο ΠΑΣ Λαμία. Τους χωρίζουν αρκετά εκατομμύρια εκτός γηπέδου, αλλά εντός αυτού τι θα γίνει πραγματικα;

Και καθώς η κρίσιμη αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» πλησιάζει, το LamiaSports έχε ξεκινήσει ήδη το pre game show με το scout report της ομάδας του Πειραιά.

Και συνεχίζουμε με την σύγκριση των δύο μπάτζετ. Πρόκειται σίγουρα για μία άνιση μάχη, καθώς ο Ολυμπιακός έχει πολλαπλάσιο μπάτζετ από αυτό του ΠΑΣ Λαμία αλλά όλοι γνωρίζουμε τι έγινε στη μάχη «Δαβίδ και Γολιάθ».

Πάμε να δούμε το συνολικό market value της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς αλλά και της «κυανόλευκης» αρμάδας του Μάκη Χάβου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ

Ο Ολυμπιακός, είναι η ακριβότερη ομάδα του πρωταθλήματος έχοντας 60 εκατ. € μπάτζετ και ακριβότερη μεταγραφή περίπου στα 7 εκάτ. €.

Η ομάδα του Πειραιά, έχει αυτή την στιγμή 29 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της, έχοντας 15 ξένους. Από τους 29 οι 17 είναι διεθνείς με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους.

Μέσος όρος ηλικίας στον Ολυμπιακό είναι τα 26 χρόνια.

 

TOP-5 MARKET VALUE ΠΑΙΚΤΩΝ

Η ομάδα του Ολυμπιακού, εκτός από μεγάλο μπάτζετ διαθέτει και αρκετούς ποδοσφαιριστές που έχουν υψηλή ποδοσφαιρική αξία.

Πρώτος, ο αρχηγός και ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο Κώστας Φορτούνης. Το «δεκάρι» της ομάδας στα 26 του χρόνια στοιχίζει ακριβώς 7 εκατ. €, σύμφωνα με το transfermarkt.com.

Δεύτερος, έρχεται ο Ντάνιελ Ποντένσε. Ο 23χρονος εξτρέμ ήρθε ως ελεύθερος από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά η αξία του είναι ήδη αρκετά ανεβασμένη, καθώς ο Πορτογάλος κοστίζει 4,5 εκατ. €.

Τρίτος στη λίστα μας, είναι ένας από τους «παλιούς» πλέον του Ολυμπιακού και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός δεξιός μπακ-χαφ στα 27 του χρόνια έχει τιμή τα 4 εκατ. € και είναι και διεθνής.

Έπειτα, περνάνε στην αποκάλυψη του Ολυμπιακού για φέτος. Ο λόγος για τον ποδοσφαιριστή από τη Γουϊνέα, Μαντί Καμαρά. Ο 21χρονος μέσος ήρθε το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό και η τιμή του ήδη έχει ανέβει κατά πολύ. Αυτή την στιγμή κοστίζει κάπου στα 4 εκατ. €.

Πέμπτος και τελευταίος της λίστας μας, ο σέντερ μπακ από την Σενεγάλη, ο Πάπε Αμπού Σισέ. Ο 23χρονος αμυντικός διανύει εξαιρετική ποδοσφαιρική σεζόν έχοντας παίξει σχεδόν σε όλα τα ματς της ομάδας του, ενώ κλήθηκε και στην Εθνικής της χώρας του. Η τιμή του είναι στα 3.50 εκατ. €.

Πιο αναλυτικά:

 

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

Ο ΠΑΣ Λαμία, δεν φτάνει ούτε κατά διάνοια τα εκατομμύρια του Ολυμπιακού. Η τιμή της ομάδας αυτή την στιγμή σύμφωνα με το transfermarkt.com είναι τα 7,10 εκατ. €.

Μάλιστα, αυτό το μπάτζετ είναι το δεύτερο μικρότερο σε όλη την κατηγορία με τελευταίο να είναι αυτό της ΑΕΛ.

Πρώτος σε αξία είναι ο Φακούντο Μπερτόλιο με 500χιλ €, μαζί με τον Σταύρο Βασιλαντώπουλο ο οποίος και αυτός έχει τιμή στα 500χιλ €.

Επόμενος της λίστας, είναι ο Γιάννης Σκόνδρας, του οποίου η τιμή ανέρχεται στις 450χιλ. €.

Με 400χιλ € έχουμε πέντε ποδοσφαιριστές της Λαμίας και αυτοί είναι οι, Μπόγιαν ΣαράνοφΕλίνι Δημούτσος, Ντάνιελ Αντέτζο και ο Τάσος Καραμάνος.

Πιο αναλυτικά:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button