Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ο Ζούκερμπεργκ μπαίνει στην Τότεναμ!

Να αγοράσει την λονδρέζικη ομάδα θέλει ο ιδρυτής του Facebook.

Στην αγορά της Τότεναμ θέλει να προχωρήσει ο ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, εκπροσωπώντας εταιρία με βάση τις ΗΠΑ, ωστόσο ο Ντάνιελ Λέβι δεν είναι διατεθειμένος να πουλήσει αν δεν διπλασιαστεί, τουλάχιστον, το ποσό του ενός δισεκατομμυρίου λιρών!

Η εταιρία Iconiq Capital έχει έδρα το Σαν Φρανσίσκο και ανήκει σε αρκετούς δισεκατομμυριούχους ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ο Ζούκερμπεργκ, και λέγεται πως ενδιαφέρεται να μπει στην Πρέμιερ Λιγκ και πιο συγκεκριμένα τους Spurs, που για την ώρα χτίζουν καινούργιο γήπεδο και μεταγραφικά παραμένουν ήσυχοι.

Ωστόσο ο Λέβι δεν σκοπεύει να πουλήσει ένα τόσο δυνατό όνομα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και τα συμφέροντα που παρέχει το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου χωρίς να αποζημιωθεί καταλλήλως, με τα σενάρια να θέλουν τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου να αξιώνει αυτόν στα δύο δισεκατομμύρια λίρες.

Ισχύει – δεν ισχύει το σενάριο, και είτε πρόκειται για την Iconiq Capital είτε για κάποια άλλη ενδιαφερόμενη πλευρά, τονίζεται πως η Τότεναμ δεν θα αλλάξει χέρια αυτό το καλοκαίρι. Ίσως με το τέλος της σεζόν που έρχεται να έχουμε εξελίξεις.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button