FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Άντρονικ: «Ευχαριστώ πατέρα, που με υιοθέτησες»!(pics)

Η άγνωστη ιστορία του ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Λαμία, Ντέιβιντ Άντρονικ και το «ευχαριστώ» στον πατέρα του Βαλέριου Άντρονικ.

Μπορεί να βρίσκεται στην Ελλάδα και τον ΠΑΣ Λαμία λίγο χρονικό διάστημα, όμως από τα πρώτα του δείγματα έδειξε το πόσο ταλαντούχος είναι και το πόσο ευχάριστος ικανός άνθρωπος είναι.

Ο λόγος για το Ντέιβιντ Άντρονικ, τον διεθνή Μολδαβό ανασταλτικό μέσο της Λαμίας, ο οποίος ήρθε πέρυσι στον σύλλογο της Φθιώτιδας και παρέμεινε και τη φετινή σεζόν.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, είναι γνωστός χρήστης των social media και αρκετές φορές μας έχει κάνει να γελάσουμε με αυτά που ανεβάζει, όπως το βίντεο με τον Χερόνιμο Μπαράλες στην πισίνα αλλά και σε άλλα μας κάνει να προβληματιστούμε…

Όπως στο παρακάτω ποστ.

Πριν λίγες ημέρες ο Ντέιβιντ έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, με την οποία θέλησε να ζητήσει ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον θετό του πατέρα και πολύ γνωστό ποδοσφαιριστή της Μολδαβίας, Βαλέριου Άντρονικ.

Ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας, στο σημείωμά του αναφέρει πως θέλει να ευχαριστήσει τον πατέρα του που τον υιοθέτησε όταν ήταν 4 χρονών και πως από εκείνη την στιγμή η ζωή του άλλαξε ριζικά.

Ο Βαλέριου, όπως αναφέρει και ο ίδιος ο Άντρονικ είναι ο άνθρωπος που τον εμπνέει σε όλη του την ζωή και είναι αυτός που τον κάνει να νιώθει περήφανος και να βγάζει προς τα έξω τον καλύτερό του εαυτό.

Το «fun fact» της όλης της ιστορίας είναι πως οι δυό τους έχουν παίξει αντίπαλοι στο πρωτάθλημα της Μολδαβίας.

Διαβάστε το πρωτότυπο κείμενο που ανέβασε ο Άντρονικ:

I want to say something important for me.
thank you, my father.

He ADOPTED me when I was have 4 years old and from that period he changed my whole life. You are the person who inspires me every day and make me feel proud and best version of mine.

I just write this letter from my soul and my heart, I want you to know how much I love you and appreciate yours appearance in my life. 

«Θέλω να πω κάτι πολύ σημαντικό για εμένα. Θέλω να ευχαριστήσω τον πατέρα μου. Με υιοθέτησε όταν ήμουν 4 χρονών και από εκείνη την στιγμή, όλη η ζωή μου άλλαξε ριζικά. Είσαι ο άνθρωπος που με εμπνέει κάθε ημέρα, με κάνει να νιώθω περήφανος, αναδεικνύοντας τον καλύτερο εαυτό μου.

Έγραψα αυτό το γράμμα μέσα από τα βάθυ της καρδιάς μου, και θέλω να ξέρεις πόσο πολύ σε αγαπώ και εκτιμώ την παρουσία σου μέσα στην ζωή μου.»

Πολύ συγκινητικό μήνυμα από έναν γιο προς τον πατέρα του… Τα έχει και αυτά το ποδόσφαιρο!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button