Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Εξετάζει τον πρώην «ερυθρόλευκο» Ματιέ Ντοσεβί η Τουλούζ

Την περίπτωση απόκτησης του Ματιέ Ντοσεβί από την Μετς φέρεται να σκέφτεται σοβαρά η Τουλούζ για την μεταγραφική της ενίσχυση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «France Football», η Τουλούζ έχει ψηλά στην μεταγραφική της λίστα τον 30χρονο Τονγκολέζο, ο οποίος ήταν ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισε παρά το γεγονός ότι η Μετς υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος.

Την περσινή σεζόν, ο Ντοσεβί αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στην Μετς από την Σταντάρ Λιέγης, όπου πραγματοποίησε αρκετά καλές εμφανίσεις, με αποτέλεσμα ο γαλλικός σύλλογος να αγοράσει τα δικαιώματά του από τους Βέλγους, έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι επιδόσεις του εντός αγωνιστικού χώρου προσέλκυσαν το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων, με την Μετς να εμφανίζεται πρόθυμη να τον παραχωρήσει έναντι ενός υψηλού χρηματικού ποσού.

Με βάση πάντα τα δημοσιεύματα του εξωτερικού, η Τουλούζ δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την απόκτηση του πρώην άσσου του Ολυμπιακού και αναμένεται να καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του στην διοίκηση της Μετς.

Συνολικά, με την φανέλα της Μετς κατέγραψε 32 συμμετοχές, με απολογισμό 2 γκολ και 14 ασίστ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button