FeaturedΓνώμεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Έχει «κλειδώσει» η ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία… ή μήπως όχι;(pics)

Σε αρκετούς έχει «καρφωθεί» η ιδέα πως η ενδεκάδα που ΠΑΣ Λαμία που είδαμε με τον Πανιώνιο στο φιλικό… θα είναι και η βασική ενδεκάδα της ομάδας για φέτος.

Ο Μπάμπης Τεννές μετά από δύο φιλικά παιχνίδια, είχε στη διάθεσή του όλα τα «όπλα» του εκτός βέβαια του Βασίλη Πλιάτσικα ο οποίος ήταν γνωστό εδώ καιρό πως θα λείψει.

Έτσι, λοιπόν είδαμε βασικούς τους εξής:

Σαράνοβ, Ασίγκμπα, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Βάντερσον, Βασιλαντωνόπουλος, Μπλάζιτς, Δημούτσος, Επστάιν, Μπερτόλιο και Μπαράλες.

Η συγκεκριμένη ενδεκάδα, που λέτε, έχει «καρφωθεί» σε πολλούς πως θα είναι η βασική ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία, που θα την δούμε και στα επόμενα φιλικά αλλά και στα πρώτα σίγουρα παιχνίδια της ομάδας στη SuperLeague.

Θα συμφωνούσα, αν δεν είχα λόγους να διαφωνήσω. Λοιπόν, η πρώτη ένσταση που έχω είναι για τη θέση του τερματοφύλακα. Μπορεί ο Σαράνοβ να ξεκίνησε στο τελευταίο φιλικό της ομάδας, αλλά το πιο λογικό είναι να δούμε τον Μελίσσα βασικό κάτω από τα δοκάρια και λόγο καλύτερης κατάστασης αλλά και εμπιστοσύνης που του δείχνει ο Τεννές.

Για την δεύτερη θέση που υπάρχει μία ένσταση είναι αυτή του ενός από τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Ο Ασίγκμπα δεν το «κουνάει», η εμπειρία του Αναστασιάδη και η Λαμία δεν μπορεί να «χωρίσει» αλλά οι έτσι και έτσι εμφανίσεις του Αντέτζο μπορούν να παραμείνουν στον πάγκο.

Και υπάρχουν και επιχειρήματα. Ο Ντάνιελ Αντέτζο, λόγω και της χρόνιας παρουσίας του στην Ιταλία είναι πολύ καλός τακτικά όσο αφορά την άμυνα αλλά υστερεί στην ταχύτητα και δυστυχώς στο 3-4-3 που χρησιμοποιεί ο Τεννές, χρειάζονται γρήγορα σέντερ μπακ…

Άρα, ίσως η μία ακόμη αλλαγή να είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού. Για να γίνει βέβαια αλλαγή πρέπει να γίνει και μεταγραφή, μιας και δεν υπάρχει άλλος σέντερ μπακ στον πάγκο της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button