FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Εκει κυμαίνονται τα διαρκείας του ΠΑΣ Λαμία!

Έχουμε στον Αύγουστο, η ομάδα «ρολάρει» ωραία αλλά από διαρκείας πως πάμε;

Ο ΠΑΣ Λαμία στη δεύτερη χρονιά του στην SuperLeague έχει δημιουργήσει, έτσι όπως φαίνεται τουλάχιστον στα φιλικά, μία εξαιρετική ομάδα.

Όπως μάλιστα χαρακτηριστικά είπε και σε κουβέντα με τους εκπροσώπους του Τύπου ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Πανουργιάς Παπαϊωάννου, «Φέτος έχουμε καλύτερη ομάδα».

Το θέμα είναι όμως ότι είπε και άλλα. Εκτός από τα θέματα με το τηλεοπτικό και τα εισιτήρια στους αγώνες με τους μεγάλουςτόνισε και το θέμα των διαρκείας.

Αυτό που υπογράμμισε είναι πως μπορεί φέτος να έχουμε καλύτερη ομάδα, να έχει δείξει η Λαμία και μέσα στον αγωνιστικό χώρο πως έχει αλλάξει στυλ και νοοτροπία και πως σίγουρα θα δούμε διαφορετικά πράγματα από το σύνολο του Μπάμπη Τεννέ φέτος, υπάρχει δυσαρέσκεια με την κίνηση των διαρκείας.

Τα διαρκείας είναι ακριβώς αυτή την στιγμή στον αριθμό ίδια με τα περσινά, μόνο που τα χρήματα είναι λιγότερα μιας και υπήρξαν οι ανανεώσεις των 80€, άρα είναι και λιγότερα τα λεφτά στα ταμεία της ομάδας.

Πρέπει όμως όλοι να βοηθήσουμε την ομάδα, να την στηρίξουμε και το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, όσοι εννοείται μπορούν και θέλουν διότι διανύουμε από τις χειρότερες περιόδους σαν χώρα, να πάρουμε διαρκείας για να ενισχυθεί οικονομικά ο σύλλογος.

Και δυστυχώς φέτος, δεν υπάρχει η δικαιολογία του γηπέδου, άρα ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button