Άλλα αθλήματα

Πουλάει… τρελά ο Ντόντσιτς στο Ντάλας!

Ο Λούκα Ντόντσιτς ετοιμάζεται για τη rookie σεζόν του στο ΝΒΑ, με τη φανέλα των Ντάλας Μάβερικς και οι φίλοι των «Μαβς» δείχνουν με το… καλημέρα τον ενθουσιασμό τους για την παρουσία του Σλοβένου άσου στην ομάδα!

Στους ρυθμούς του Λούκα Ντόντσιτς κινείται μια ολόκληρη πόλη. Η έλευση του νεαρού άσου έχει φέρει άνεμο… αλλαγής στην πόλη του Τέξας, καθώς οι φίλοι των Μάβερικς περιμένουν πως μαζί με τον Ντένις Σμιθ τζούνιορ θα αποτελέσουν το δίδυμο που θα οδηγήσει ξανά στην κορυφή την ομάδα.

Αυτό το έδειξαν από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του διεθνή άσου στην ομάδα. Και μάλιστα η φανέλα του συναγωνίζεται, σε πωλήσεις, αυτή του Ντιρκ Νοβίτσκι. Μάλιστα οι άνθρωποι των Μάβερικς αναφέρουν πως η φανέλα του Ντόντσιτς θα είναι αυτή που θα έχει τις περισσότερες πωλήσεις σε σχέση με τους υπόλοιπους rookie.

«Υπάρχει ενθουσιασμός και προσδοκίες από τον κόσμο. Οι αριθμοί αναφέρουν, δίχως να υπάρχει κάτι επίσημο, πως η φανέλα του Λούκα Ντόντσιτς θα είναι αυτή που θα πωληθεί περισσότερο από κάθε άλλη φανέλα rookie. Δεν έχουμε κάποιους επίσημους αριθμούς, αλλά θεωρώ πως θα πωληθεί περισσότερο και από αυτή του Νοβίτσκι», αναφέρει σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος της επίσημης μπουτίκ των Ντάλας Μάβερικς, Τζον Ροάν.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button