Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Άλλαξε νούμερο ο Μοράτα…

Ο Άλβαρο Μοράτα την προηγούμενη εβδομάδα (29/07) έγινε πατέρας και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποφασίσει την αλλαγή στο νούμερο φανέλας του με την Τσέλσι.

Οι «Μπλε» μέσω του επίσημου λογαριασμού τους στο twitter, γνωστοποίησαν την απόφαση του διεθνή Ισπανού επιθετικού της ομάδας να αφήσει τον αριθμό «9» που φορούσε την περσινή σεζόν και να επιλέξει το «29», όπου σηματοδοτεί την ημέρα γέννησης (29/07) των δίδυμων παιδιών του.

Στην ανακοίνωσή της η Τσέλσι, φιλοξενεί και δηλώσεις του Μοράτα όπου δηλώνει,

«Είναι η μέρα που δεν θα ξεχάσω ποτέ, η γέννηση των δίδυμων γιών μου. Η οικογένεια μου είναι πολύ σημαντική για μένα. Θέλω να τιμήσω τους γιούς μου και την γυναίκα μου Αλίς, όταν βρίσκομαι στον αγωνιστικό χώρο. Γι’ αυτόν τον λόγο αποφάσισα να αλλάξω αριθμό φανέλας για την επόμενη σεζόν και να θυμάμαι αυτήν την ιδιαίτερη μέρα, προσθέτοντας τον αριθμό «2» στην φανέλα μου.»

Στην συνέχεια εξέφρασε την λύπη του προς τους φιλάθλους που έχουν αγοράσει ήδη την φανέλα του με τον αριθμό «9» και ευχήθηκε να κατανοήσουν τους λόγους που τον οδήγησαν να πάρει αυτήν την απόφαση.

Τέλος, ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε ότι όσοι φίλαθλοι απέκτησαν την εμφάνιση με τον αριθμό «9» του Μοράτα είτε αυτή είναι εντός ή εκτός έδρας, θα έχουν την δυνατότητα να την αντικαταστήσουν με την καινούργια.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button