Άλλα αθλήματα

Πήρε σπουδαία νίκη επί του Johnson o Cejudo!

Ο Henry Cejudo κατάφερε να κερδίσει τον Demetrious Johnson με πλειοψηφική απόφαση και να σπάσει το μεγαλύτερο σερί υπερασπισεων τίτλου στην ιστορία της διοργάνωσης.

Σε έναν εξαιρετικά κοντινό αγώνα, ο ολυμπιονίκης της πάλης χρησιμοποίησε πολλαπλά takedown για να επιβάλει τον ρυθμό του αγώνα και μάζεψε τα σημεία που χρειαζόταν για την μεγάλη νίκη.

Η αρχή του αγώνα είδε τον Cejudo να γυρνάει άτσαλα τον αριστερό του αστράγαλο και στην συνέχεια να κουτσαίνει ελαφρώς καθώς ο Johnson πίεζε με λακτίσματα τα οποία τον βοηθούσαν να κρατήσει απόσταση ασφαλείας.

O Mighty Mouse χρησιμοποίησε low kicks στο τραυματισμένο πόδι του Cejudo στον δεύτερο γύρο αλλά ο Μεξικανός απαντούσε με κροσέ ενώ λίγο αργότερα κατάφερε να πάρει και takedown. Ο DJ κατάφερε να σηκωθεί άμεσα αλλά ένα δεύτερο takedown είδε τον Cejudo να μπαίνει στην half guard του πρωταθλητή και να επιχειρεί ένα arm triangle choke χωρίς επιτυχία.

Ο τρίτος γύρος είδε τον DJ να περνάει και πάλι low kicks στο τραυματισμένο πόδι και τον Cejudo σε πιο παθητικό ρόλο ενώ λίγο αργότερα ξεκίνησε να αιμορραγεί πάνω από το δεξί του μάτι.

Ο τέταρτος γύρος ήταν καθοριστικός για τον Cejudo αφού κατάφερε να πετύχει δύο σημαντικά takedown, με το τελευταίο να συνοδεύεται και από ground and pound, 30 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του γύρου.

Ο πέμπτος γύρος ήταν αρκετά κοντινός με τον DJ να φαίνεται να ζαλίζεται μετά από μια σύγκρουση με τον ώμο του Μεξικανού και τον Cejudo να επιχειρεί συνεχώς trip από τα οποία ο πρωταθλητής ξέφευγε συνεχώς. Οι δύο μαχητές αντάλλαξαν χτυπήματα πριν το τέλος του αγώνα και οι δύο κριτές αποφάσισαν πως ο Cejudo άξιζε την νίκη.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια ανακοίνωση για το αν θα υπάρξει άμεσα τριλογία και αναμένονται περισσότερα σύντομα.

πηγή: prizefighting.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button