Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ενδιαφέρον Τσέλσι για Φεκίρ

Την περίπτωση απόκτησης του Ναμπίλ Φεκίρ της Λυών, φέρεται να εξετάζει σοβαρά τις τελευταίες ώρες η Τσέλσι για την καλοκαιρινή της ενίσχυση.

Ο αγγλικός σύλλογος, εμφανίζεται να ελέγχει έντονα της αγορά για ποδοσφαιριστές που μπορούν να προσδώσουν άμεσα ποιότητα και βάθος στο ρόστερ του, λίγες μέρες πριν την λήξη της διορίας μεταγραφών στην Αγγλία, που ολοκληρώνεται το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «France Football», οι «μπλε» εμφανίζονται να επιδιώκουν την απόκτηση του Ναμπίλ Φεκίρ από την Λυών, προκειμένου να προσδώσει περισσότερο βάθος και ποιότητα στο ρόστερ.

Ο 25χρονος πολυθεσίτης ποδοσφαιριστής, φαίνεται να διαθέτει τα στοιχεία εκείνα που αναζητά ο νέο τεχνικός του συλλόγου Μαουρίτσιο Σάρι, για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής του συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Φεκίρ το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχε βρεθεί πολύ κοντά στην Λίβερπουλ, όμως η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Παράλληλα, ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή είχε εκδηλώσει εξίσου οι Μπαρτσελόνα, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πλέον, ο σύλλογος του Λονδίνου φαίνεται να δίνει μάχη με τον χρόνο, προκειμένου να προλάβει τις προθεσμίες και να αποκτήσει τον Γάλλο άσσο της Λυών.

Την περσινή σεζόν, ο Φεκίρ πραγματοποίησε 40 συμμετοχές με την φανέλα της Λυών, με απολογισμό 23 γκολ και 8 ασίστ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button