FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μήπως ο ΠΑΣ πάει για πάνω από δύο μεταγραφές;

Πριν από έναν μήνα μιλάγαμε για μία με δύο μεταγραφές αλλά τα γεγονότα δείχνουν πως ο ΠΑΣ Λαμία ίσως πάει και για τρεις μεταγραφές.

Περίπου έναν μήνα πίσω, ο ΠΑΣ Λαμία πραγματοποιούσε την πρώτη του προπόνηση για το τη νέα σεζόν, με τον Μπάμπη Τεννέ να δηλώνει πως το ρόστερ έχει κατά το 80% συμπληρωθεί και πως αν γίνουν μεταγραφές, αυτές δεν θα είναι πάνω από 1-2.

Μετά από έναν μήνα, 4 φιλικά και ορισμένα δημοσιεύματα, αποδεικνύεται πως ίσως η ομάδα της Λαμίας κινηθεί για τρεις μεταγραφές και να ενισχυθεί και στις τρεις γραμμές της.

Δηλαδή, να πάρει έναν κεντρικό αμυντικό, έναν μέσο (μπορεί και αμυντικό χαφ) αλλά και έναν επιθετικό.

Αρχικά, όσο αφορά τον κεντρικό αμυντικό, βλέπουμε ότι φέτος ο Τεννές θα παίξει με τριάδα στην άμυνα, αλλά κλασσικούς σέντερ μπακ έχει μόνο δύο, τον Αναστασιάδη και τον Αντέτζο μιας και ο Ασίγκμπα δεν είναι η φυσική του θέση αυτή.

Άρα η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού είναι μάλλον σίγουρη, μιας και όταν θέλει να κάνει αλλαγές στην άμυνα η Λαμία, στην τριάδα μπαίνουν ποδοσφαιριστές όπως ο Βάντερσον και ο Παπαργυρίου.

Έπειτα, η ομάδα θα χρειαστεί έναν ακόμη αμυντικό χαφ, καθώς αυτή την στιγμή ο μοναδικός που υπάρχει στο ρόστερ είναι ο Ντέιβιντ Άντρονικ και με έναν ανασταλτικό μέσο δεν βγαίνει η χρονιά.

Αυτή την στιγμή δοκιμάζεται στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Νέας Άμπλιανης, ο Κέβιν Ταπόκο ο οποίος αγωνίζεται στη θέση αυτή και αν τελικά πείσει θα «κλείσει» τη μία θέση.

Τέλος τώρα η επίθεση. Εδώ υπάρχει ένα θέμα. Μέχρι πρότινος γνωρίζαμε πως οι δύο σίγουροι θα είναι ο Χερόνιμο Μπαράλες και ο Εβγκέν Μπούντνικ, ενώ θα τους συμπλήρωναν οι Γιώργος Λαμπρόπουλος και Λάζαρ Ρόμανιτς, ο οποίος και αυτός δοκιμάζεται και όπως φαίνεται έχει πείσει τον Τεννέ.

Έτσι, μιλάγαμε μόνο για ενίσχυση στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας. Όμως, τα φιλικά παιχνίδια αλλά και ένα σημερινό δημοσίευμα αλλάζουν κατά πολύ το σκεπτικό αυτό. Αρχικά στα φιλικά είδαμε πως η ομάδα και πάλι σκοράρει πολύ δύσκολα, έχοντας μέχρι στιγμής 3 γκολ, τα δύο έχουν επιτευχθεί από αμυντικούς και το ένα από μεσοεπιθετικό.

Επίσης, σημερινό δημοσίευμα υπογραμμίζει πως ο Μπούντνικ δεν έχει καταφέρει να πείσει τον Μπάμπη Τεννέ και τους συνεργάτες του και πως είναι πιθανών να αποχωρήσει από την ομάδα άμεσα.

Αυτό σημαίνει δύο πράγματα. Πρώτον αν όντως ισχύει το δημοσίευμα, τότε με την φυγή του Ουκρανού θα πρέπει άμεσα να αποκτηθεί ένας σέντερ φορ, αλλά και δεύτερον δεν αποκλείεται να ενισχυθεί και μεσοεπιθετικά η ομάδα παρά την απόκτηση και ενός επιθετικού.

Ίσως, στις επόμενες ημέρες να έχουμε εξελίξεις στο συγκεκριμένο τομέα, ειδικά αν «κλείσει» και το θέμα με το τηλεοπτικό συμβόλαιο και την έναρξη του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button