FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τα δημοσιεύματα… «διώχνουν» ποδοσφαιριστή από τον ΠΑΣ Λαμία!

Σημερινό δημοσίευμα αναφέρει πως ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία δεν έχει πείσει καθόλου τους διοικούντες του συλλόγου και βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του SDNA, ο Εβγκέν Μπούντνικ δεν έχει ικανοποιήσει τους διοικούντες του συλλόγου μετά από έξι μήνες παρουσίας του στη Λαμία και βρίσκεται πολύ κοντά στην έξοδο από την ομάδα.

Να σημειώσουμε εδώ πως στο τελευταίο φιλικό με τον Λεβαδειακό, ο Ουκρανός φορ ξεκίνησε ως βασικός όμως κάπου στο 30΄ο Τεννές τον έκανε αλλαγή και πέρασε στη θέση του τον Λάζαρ Ρόμανιτς, χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού ή κάτι άλλο.

Όλα αυτά βέβαια αν δεν επιβεβαιωθούν παραμένουν για πάντα φήμες…

Διαβάστε τι αναφέρει το δημοσίευμα του SDNA:

Στην πόρτα της εξόδου από την Λαμία, μετά από ένα εξάμηνο παρουσίας του στην ομάδα, βρίσκεται ο Εβγκέν Μπούντνικ.

Αν και ο Ουκρανός φορ έδωσε κανονικά το παρών στο πρόσφατο φιλικό του συλλόγου από την Φθιώτιδα με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, δεν αποκλείεται η συμμετοχή του αυτή να είναι και η τελευταία του με την φανέλα της Λαμίας.

Οι διοικούντες δεν είναι ικανοποιημένοι με την παρουσία του και από την στιγμή που βασικός επιθετικός θα είναι ο Μπαράλες, ο Μπούντνικ είναι στον «αέρα» και ενδέχεται άμεσα να αποτελέσει παρελθόν.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button