Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παίρνει Βίτορ η ΑΕΚ!

Έναν ακόμη βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή θα προσθέσει στο κέντρο της η ομάδα της ΑΕΚ.

Πριν από λίγη ώρα διαβάσατε για το δημοσίευμα από τη Βραζιλία που ανέφερε ότι η ΑΕΚ είναι έτοιμη να προχωρήσει στην απόκτηση ενός ταλέντου από τη χώρα του καφέ, του 20χρονου Πέντρο Βίτορ.

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η εν λόγω είδηση είναι πέρα για πέρα αληθής. Η Ένωση έχει πράγματι προχωρήσει τις συζητήσεις για να τελειώσει τη μεταγραφή του αριστεροπόδαρου μέσου, ο οποίος ανήκει στην εταιρεία Elenco Sports (που έφερε στην ΑΕΚ τον Άλεφ).

Πρόκειται για παίκτη για τον οποίο η ΑΕΚ έχει πάρει πολύ καλές συστάσεις και αποφασίστηκε να αποκτηθεί ως μια επένδυση στο μέλλον. Το μόνο που μένει να αποφασιστεί -μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής, βέβαια- είναι αν ο Βραζιλιάνος άσος θα ενταχθεί άμεσα στο κιτρινόμαυρο ρόστερ ή αν θα προτιμηθεί σε πρώτη φάση να δοθεί ως δανεικός σε κάποια ομάδα για να πάρει παιχνίδια.

Να σημειωθεί ότι -αν και είναι προφανές- ότι η διαφαινόμενη απόκτηση του Βίτορ είναι μια έξτρα κίνηση της ΑΕΚ, που δεν σχετίζεται και άρα δεν επηρεάζει σε τίποτα τον υπόλοιπο σχεδιασμό της ομάδας.

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button