Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Θέλει Μπογιατά η Φούλαμ

Η Φούλαμ φέρεται έτοιμη να προσφέρει ένα άκρως δελεαστικό ποσό στη Σέλτικ για την απόκτηση του καλύτερου αμυντικού της, Ντέντρικ Μπογιατά.

Η Φούλαμ ετοιμάζεται να καταθέσει μία άκρως δελεαστική πρόταση στη Σέλτικ για την απόκτηση του Ντέντρικ Μπογιατά. Τα βρετανικά ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών κάνουν λόγο για πρόθεση της νεοφώτιστης ομάδας της Premier League να προσφέρει στη Σέλτικ 11.000.000 ευρώ για την απόκτηση του πρώην κεντρικού αμυντικού της Μάντσεστερ Σίτι.

Μάλιστα, η κορυφαία σκωτσέζικη εφημερίδα, Daily Record, κάνει λόγο για προσφορά η οποία ανταποκρίνεται στις βλέψεις της Σέλτικ, δεδομένου και ότι ο 27χρονος πιέζει για την επιστροφή του στην Premier League, συνεπώς είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο η πώληση του ποδοσφαιριστή να είναι άμεση.

Ο Βέλγος στόπερ έχει συμβόλαιο το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2019, ενώ έδωσε το παρόν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, φτάνοντας στην τρίτη θέση με τη φανέλα της εθνική Βελγίου. Πέρα από ομάδες της Αγγλίας, στο στόχαστρό τους τον έχουν τόσο η ιταλική Λάτσιο, όσο και η γαλλική Λιόν. Ο Μπογιατά έχει πραγματοποιήσει 103 εμφανίσεις και έχει πετύχει 14 γκολ με τη φανέλα της Σέλτικ από το 2015, όταν και αποκτήθηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι έναντι 2.000.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button