FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Να συνεχίσει το σερί… και με τον Βόλο!

Να συνεχίσει τις καλές του εμφανίσεις θέλει σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος θα δώσει το 5ο του φιλικό παιχνίδι, αυτή την φορά με αντίπαλο τον ΝΠΣ Βόλο μέσα στο ΔΑΚ Λαμίας.

Μέχρι στιγμής έχει δώσει 4 φιλικά παιχνίδια, στα οποία ο ΠΑΣ Λαμία έχει μείνει αήττητος. Αυτό θέλει να κάνει και σήμερα, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις του.

Tα του ΠΑΣ Λαμία

Ο Μπάμπης Τεννές δεν θα έχει όλα τα «όπλα» του για το γειτονικό ντέρμπι, μιας και ο Μάρκ Ασίγκμπα και ο Βασίλης Πλιάτσικας δεν είναι ακόμη έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Από την άλλη βέβαια κανονικά θα δώσει το παρών ο Εβγκέν Μπούτνικ. Όπως σας ενημέρωσε εχθές το LamiaSports, ο Ουκρανός φορ προπονείται κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα της Λαμίας, παρά την φημολογία πως αποχώρησε από τους «κυανόλευκους».

Χωρίς προβλήματα ο Βόλος

Ο Βόλος τώρα και ο προπονητής του Χουάν Φερράντο δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα. Η ομάδα της Μαγνησίας έρχεται από τη νίκη με 4-0 επί του Θησέα Αγριάς και έχει ανεβασμένη ψυχολογία.

Βέβαια πρν τρεις ημέρες, η διοίκηση του συλλόγου αναγκάστικε να αφήσει ελεύθερο τον Λυμπέρη Στεργίδη, για οικογενειακούς λόγους του ποδοσφαιριστή και τώρα ψάχνει τον αντικαταστάτη του.

Πληροφορίες για το παιχνίδι

Το παιχνίδι θα λάβει χώρα στο ΔΑΚ Λαμίας, έχει ώρα έναρξης στις 18:00 ενώ θα έχει γενική είσοδο όπως στα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια του ΠΑΣ, δηλαδή 5€.

Που θα μπορέσετε να το δείτε

Το LamiaSports όπως σε κάθε φιλικό παιχνίδι του ΠΑΣ Λαμία, έτσι και σε αυτό, θα είναι στο γήπεδο του ΔΑΚΛ και θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό την αναμέτερησης, ζωντανά, μέσω της live πλατφόρμας του σάιτ.

Το live θα ξεκινήσεις τις 17:30 ενώ από τις 16:00 θα έχει ξεκινήσει το pre game.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button