Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Η Ρεάλ παρουσιάζει σήμερα τον Κουρτουά στο Bernabeu

Ο Τιμπό Κουρτουά θα περάσει σήμερα από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα παρουσιαστεί από την Ρεάλ Μαδρίτης. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης εξασφάλισε τελικά την υπογραφή του Βέλγου τερματοφύλακα της Τσέλσι με τον Κροάτη Ματέο Κόβατσιτς, να πηγαίνει δανεικός στην ομάδα του Λονδίνου, όπως ανακοίνωσαν οι δύο σύλλογοι.

Ο Κουρτουά συμφώνησε για συμβόλαιο διάρκειας έξι χρόνων και η Ρεάλ θα πληρώσει 35 εκατομμύρια ευρώ για τον Βέλγο τερματοφύλακα, σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ.

«Ο νικητής «χρυσό γάντι» στο Μουντιάλ 2018 για τους πρωταθλητές του Champions League μετά την εντυπωσιακή του απόδοση στη Ρωσία», δήλωσε η Ρεάλ Μαδρίτης.«Μετά τις ιατρικές εξετάσεις (σήμερα), ο παίκτης θα παρουσιαστεί στο Santiago Bernabeu».

Ο 26χρονος παίκτης που προηγουμένως αγωνίστηκε δανεικός στην Ατλέτικο Μαδρίτης από την Τσέλσι για τρία χρόνια μεταξύ 2011-14, ήθελε να επιστρέψει στην ισπανική πρωτεύουσα, όπου ζουν τα παιδιά του.

«Θα ήθελα να εκφράσω την ειλικρινή ευγνωμοσύνη μου για τα τέσσερα φανταστικά χρόνια που πέρασα. Η Τσέλσι θα έχει πάντα μια φανταστική θέση στην καρδιά μου», ανέφερε ο Κουρτουά στο Facebook. «Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς για τη μεγάλη τους υποστήριξη τα τελευταία χρόνια. Ελπίζω να καταλάβετε ότι η προσέγγιση των παιδιών μου ήταν σημαντική στην απόφασή μου».

Ο Κουρτουά αγωνίστηκε 154 φορές με την Τσέλσι μετά την άφιξή του στο Stamford Bridge το 2011, διατηρώντας 58 φορές ανέπαφη την εστία του.

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο Βέλγος, ο οποίος έχει παίξει 65 φορές για τη εθνική ομάδα της χώρα του και την βοήθησε να φτάσει στους φετινούς ημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δεν πήγε στις προπονήσεις της Τσέλσι τις δύο τελευταίες ημέρες σε προσπάθεια να αναγκάσει για τη μεταγραφή.

«Η Τσέλσι και η Ρεάλ Μαδρίτης συμφώνησαν για την μετακίνηση του Τιμπό Κουρτουά», ανέφερε η Τσέλσι.

Ο Κουρτουά αναμένεται να είναι βασικός στη ομάδα του Χουλέν Λοπετέγκι, αφήνοντας αναπληρωματικούς Νάβας και Κίκο Κασίγια

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button