FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Όταν η Λαμία «γονάτιζε» τον Άρη μέσα στο ΔΑΚΛ!(vids)

Η κλήρωση της SuperLeague έφερε για αντίπαλο του ΠΑΣ Λαμία τον Άρη και το LamiaSports σας γυρνάει πίσω στο χρόνο και σας θυμίζει τη νίκη της ομάδας μας στο ΔΑΚ Λαμίας το 2014.

Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι «έκρυβε» η πρεμιέρα του πρωταθλήματος για τον ΠΑΣ Λαμία, καθώς έφερε για αντίπαλό του τον Άρη, των πολλών μεταγραφών.

Βέβαια, όπως έχει δείξει και στο παρελθόν η ομάδα της Λαμίας δεν καταλαβαίνει τίποτα από φαβορί και πόσο μάλλον από τον Άρη του οποίου και έχει πάρει τον αέρα εδώ και αρκετά χρόνια.

Πιο πρόσφατη αναμέτρησης των δύο ομάδων ήταν το 2017, τη χρονιά όπου ο ΠΑΣ Λαμία ανέβηκε στη SuperLeague.

Τότε, η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, είχε υποδεχθεί για την 14η αγωνιστική της Football League την ομάδα από τη Θεσσαλονίκη και την είχε κάνει να γονατίσει μέσα στο «κάστρο» της.

Το τελικό σκορ ήταν το 1-0, με σκόρερ τον Ανδρέα Βασιλόγιαννη στο 59΄. Όμως, το highlight της ημέρας εκείνης ήταν η απόκρουση πέναλτι του Λουίτζι Τσενάμο, ο οποίος είχε κρατήσει το «0» λέγοντας όχι στον Καπνίδη.

Για τις δύο ομάδες τότε είχαν αγωνιστεί οι:

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Τεννές) Τσενάμο, Σπυρόπουλος, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Παπαργυρίου, Όμο, Τζόκιτς (65΄ Μπουλούλης), Βασιλόγιαννης, Βάντερσον (85΄ Καραγιάννης), Μπλάζιτς, Ντουρμισάι (35΄ Ματσούκας).

ΑΡΗΣ (Αναστόπουλος) Διούδης, Μπούρμπος (46΄ Τζανακάκης), Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Καράμπελας, Ρόβας (61΄Γκαρσία), Παυλίδης, Ανάκογλου (72΄ Καπνίδης), Μιλούνοβιτς, Μπαργκάν, Ίλιτς.

Δείτε το γκολ:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button