FeaturedΑφιερώματαΜεταγραφέςΠοδόσφαιρο

Ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΣ Λαμία και τον Κριστιάνο και στη μέση ο Βέργος!(pics+vids)

Τον Έλληνα επιθετικό Νίκο Βέργο, ο οποίος έχει διατελέσει αρχηγός στις ακαδημίες του Ολυμπιακού αλλά και συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει ο ΠΑΣ Λαμία.

Πως συνδέονται όλα αυτά; Διαβάστε το ρεπορτάζ για τον ΠΑΣ Λαμία και καταλάβετε.

Πριν από λίγα λεπτά σας ενημερώσαμε πρώτοι εδώ στο LamiaSports πως ο ΠΑΣ Λαμία κινείται για την απόκτηση του Νίκου Βέργου, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «Sportime».

Ποιος είναι όμως ο Έλληνας επιθετικός που έφτασε να παίζει και να προπονείται δίπλα στον Κριστιάνο Ρονάλντο;

Το who is who του Νίκου Βέργου:

Ο Νικόλαος Βέργος έχει γεννηθεί στις 13 Ιανουαρίου του 1996, είναι 22 ετών, έχει ύψος 1,85 και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ.

Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Με την Κ19 των «ερυθρόλευκων» έχει αγωνιστεί στο Champions League Νέων, έχοντας 9 συμμετοχές, 6 γκολ και 2 ασίστ και μάλιστα ως αρχηγός της ομάδας.

Στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού έχει αγωνιστεί μόλις 10 φορές, έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ.

Την πρώτη φορά που δόθηκε δανεικός ο Βέργος πήγε στην Ισπανία, για λογαριασμό της Έλτσε. Εκεί έπαιξε σε 13 παιχνίδια, έβαλε 2 γκολ και επέστρεψε και πάλι στην Ελλάδα και την ομάδα του Ολυμπιακού.

Τον Αύγουστο του 2016 ήρθε ίσως η μεγαλύτερη στιγμή για τον 22χρονο φορ. Η Real Madrid Castilla, δηλαδή η δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης πήρε δανεικό τον Έλληνα επιθετικό.

Ο Βέργος, εκτός ότι πέτυχε 5 γκολ σε 25 εμφανίσεις με την Castilla, είχε την τιμή να προπονηθεί με τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Γκάρενθ Μπέιλ, Σέρχιο Ράμος αλλά και πολλούς άλλους αλλά και να είναι κάτω από τις οδηγίες του μεγάλου Ζινεντίν Ζιντάν.

Όταν επέστρεψε στον Ολυμπιακό, δόθηκε εκ νέου δανεικός στην Vasa FC, ομάδα της Β΄Ουγγαρίας με την οποία δεν έπαιξε πολλά παιχνίδια, παρά μόνο 6 ματς, έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ.

Τέλος, να σημειώσουμε πως ο Βέργος είναι διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες της Ελλάδας.

Δείτε μερικές χρήσιμες πληροφορίες για τον Βέργο:

Δείτε τώρα μερικές από τις καλύτερες στιγμές του:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button