FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Όσο έπαιξε… «έσβησε» τον Σαβατογκό!(pics)

Δείχνει πως του πάει και ο ρόλος του κεντρικού αμυντικού. Σταθερός σε ένα ακόμη παιχνίδι ο Βάντερσον Σκαρντοβέλι.

Το να είσα αριστερός μπακ-χαφ και να παίξεις στο κέντρο της άμυνας, εντάξει δεν το λες και εύκολο πράγμα. Το να είσαι αριστερός μπακ-χαφ και να παίξεις στο κέντρο της άμυνας σε σχηματισμό 3-4-3 δεν είναι σίγουρα ένα από πιο εύκολα πράγματα στο ποδόσφαιρο.

Έλα όμως που ο Βάντερσον Σκαρντοβέλι δείχνει πως μια χαρά του ταιριάζει ο ρόλος αυτός. Και μάλιστα σήμερα κόντρα στον Λεβαδειακό πέρασε ένα πολύ δυνατό τέστ, καθώς κλήθηκε να μαρκάρει αυτόν τον «δαίμονα» των Βοιωτών τον Σαβατογκό.

Ο Σουλεϊμάν Σαβατογκό, ο οποίος να σημειώσουμε ότι είναι 25 χρονών, έτρεχε πάνω κάτω συνέχεια ενώ όλες οι επιθέσεις του Λεβαδειακού περνούσαν από τα πόδια του, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Βέβαια οι δυό τους δεν έπαιξαν και στα δύο ημίχρονα, μιας και ο Βάντερσον αποχώρησε τραυματίας στο δεύτερο ημίχρονο και τη θέση του πήρε ο Παπαργυρίου.

Ο Βάντερσον από την άλλη, ο οποίος είναι 34 χρονών, σε κάθε φάση που μάρκαρε τον ποδοσφαιριστή από την Μπουρκίνα Φασο, τον «έσβηνε» ποδοσφαιρικά. Ήταν πραγματικά ένα πολύ δυνατό τεστ για τον Βραζιλιάνο, ο οποίος αν όντως αγωνιστεί στη συγκεκριμένη θέση θα κληθεί πολλές φορές να μαρκάρει ποδοσφαιριστές εκρηκτικούς και τεχνίτες όπως ο Σαβατογκό.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button