FeaturedΓνώμεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Έξι φιλικά παιχνίδια, πέντε γκολ, δύο νίκες!

Αήττητος παρέμεινε και στα έξι φιλικά παιχνίδια που έδωσε μέχρι στιγμής ο ΠΑΣ Λαμία. Όμως υπάρχει πρόβλημα και αυτό έχει γίνει αντιληπτό…

Έξι φιλικά παιχνίδια έχει δώσει μέχρι στιγμής ο ΠΑΣ Λαμία και έχει καταφέρει να μείνει αήττητος και στα έξι.

Ένα μικρό flashback

Η αρχή έγινε στο Καρπενήσι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου η ομάδα μας ήρθε ισόπαλη 2-2 χάρη σε γκολ του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου και Μάρκ Ασίγκμπα. Σε εκείνο το ματς, το οποίο ήταν και το πρώτο δείγμα της ομάδας του Τεννέ, είχαμε μείνει όλοι έκπληκτοι από την πολύ καλή εικόνα της ομάδας.

Το δεύτερο φιλικό ήταν στο ΔΑΚ Λαμίας, με αντίπαλο την ΑΕΛ την οποία και κέρδισε ο ΠΑΣ με σκορ 1-0 χάρη σε γκολ του Ντένις Επστάιν. Η ομάδα του Τεννέ και σε αυτό το ματς έδειξε καλά στοιχεία, αλλά όπως και στο προηγούμενο έδειξε πως στο γκολ δεν το έχει ακόμη, τουλάχιστον από τους επιθετικούς της.

Τρίτο φιλικό και πάλι στο ΔΑΚ Λαμίας, αυτή την φορά αντίπαλος ήταν ο Πανιώνιος, ο οποίος αν δεν απείλησε ποτέ τη Λαμία κατάφερε και πήρε την λευκή ισοπαλία. Μοναδικό πρόβλημα και πάλι για την ομάδα της Φθιώτιδας, το γκολ…

Τέταρτο φιλικό και ο ΠΑΣ ταξιδεύει στη Λιβαδειά, για να παίξει με τον τοπικό Λεβαδειακό. Η εικόνα της είναι εμφανώς καλύτερη από του αντιπάλου της αλλά χωρίς να μπορεί να πείσει κανέναν ειδικά επιθετικά. Μάλιστα, το αποκορύφωμα ήταν το χαμένο πέναλτι του Μπαράλες, που θα μπορούσε ίσως λίγο να «χρυσώσει το χάπι».

Επιστρέφουμε στο ΔΑΚΛ για το πέμπτο φιλικό της Λαμίας, αυτή την φορά με τον ΝΠΣ Βόλος μία ομάδα της Football League μεν, αλλά πολύ δυνατή δε. Ο Βόλος και απείλησε και πίεσε αλλά ο Μπερτόλιο είχε την απάντηση σε όλα αυτά κάνοντας το 1-0. Βέβαια, το σκορ νίκης δεν έμεινε έως το τέλος μιας και ο Μαλακασιώτης είχε άλλη άποψη, γράφοντας με προβολή το 1-1. Σε ένα ακόμη παιχνίδι όπου ο ΠΑΣ παίρνει γκολ από μεσοεπιθετικό.

Και πάμε στα χθεσινά, όπου η Λαμία πήρε τη ρεβάνς από τον Λεβαδειακό, με σκορ 1-0. Έκτο φιλικό παιχνίδι, και γκολ από επιθετικό δεν είδαμε. Σκόρερ ήταν και πάλι ο Μπερτόλιο ανεβάζοντας τα γκολ για την ομάδα του συνολικά για το καλοκαίρι στα 5. Το θέμα είναι πως και σε αυτό το φιλικό η ομάδα φάνηκε αρκετά κουρασμένη, χωρίς ιδέες και ήταν το πρώτο φιλικό εντός έδρας που κινδύνεψε αρκετές φορές.

Συμπέρασμα…

Δυστυχώς το γκολ και δη από επιθετικούς είναι και πάλι το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΣ Λαμία. Η ομάδα έβαλε 5 γκολ συνολικά σε έξι φιλικά και τα δύο τα βάλανε αμυντικοί και άλλα τρία μεσοεπιθετικοί. Το καλό είναι πως οι φάσεις δημιουργούνται, κάθετες πάσες βγαίνουν και μάλιστα αρκετές, αλλά δεν υπάρχει κάποιος μέχρι στιγμής για να τις αξιοποιήσει.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button