Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Τελική ευθεία για Βόλο – Οι πιθανότητες για Ιωαννίδη, Σπόραρ

Μέχρι αύριο ξεκαθαρίζει οριστικά για τους δυο επιθετικούς. #stoiximan_slgr #panathinaikosfc #volosnfc #playoffs #SportsNews #season2022_2023

Μέχρι αύριο ξεκαθαρίζει οριστικά για τους δυο επιθετικούς. #stoiximan_slgr #panathinaikosfc #volosnfc #playoffs #SportsNews #season2022_2023

Στο παιχνίδι με τον Βόλο έχουν επικεντρωθεί άπαντες στον Παναθηναϊκό με τους «πράσινους» να ανεβάζουν ρυθμούς για την αναμέτρηση της Κυριακής στη Λεωφόρο. Μια Λεωφόρος, η οποία αναμένεται να είναι κατάμεστη από τον κόσμο, ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να προμηθεύεται τα εισιτήρια του αγώνα από σήμερα στις 12 το μεσημέρι. Το sold out, για μια ακόμη φορά, θεωρείται σχεδόν δεδομένο με τους φίλους του Παναθηναϊκού να ενισχύουν ξανά την ομάδα τους στη μάχη που δίνει γα την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προετοιμάζει τον Παναθηναϊκό με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες και τη διατήρηση στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Σέρβος θα περιμένει να δει αν θα έχει στη διάθεσή του τους Σπόραρ και Ιωαννίδη. Ο Σλοβένος έβγαλε ξανά μέρος του προγράμματος, αλλά ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο αν θα είναι διαθέσιμος, ενώ ο Έλληνας διεθνής άσος νιώθει ακόμα κάποιες μικρές ενοχλήσεις. Οι πιθανότητες και για τους δυο είναι υπέρ τους, με τον Ιωαννίδη να έχει περισσότερες. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μέχρι αύριο.

Οσον αφορά στον Κουρμπέλη, αναμένεται, εκτός απροόπτου, να είναι στην αποστολή, ενώ στη διάθεση του προπονητή θα είναι οι Σάρλια και Πούγγουρας. Ο Πούχατς ταλαιπωρείται από μια ίωση και θα φανεί τις επόμενες ημέρες αν θα την έχει ξεπεράσει.

πηγή:Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button